biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

UNION Útitárs Közlekedési baleset biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Amikor autóba ülünk és főleg, ha utasokkal együtt kelünk útra, nem csak magunkért vagyunk már felelősek. Igaz, hogy a kötelező és casco biztosítások némi fedezetet biztosítanak akkor, ha baleset ér minket vagy balesetet okozunk, de az Union Útitárs Közlekedési baleset biztosítás egy egészen más jellegű, széles körű kockázati modulokat tartalmazó konstrukció.

Online árajánlat kérés itt!

Az Union Útitárs Közlekedési balesetbiztosításra személygépjármű üzembentartó vagy tulajdonos szerződhet, függetlenül az állampolgárságától, nemétől vagy korától, és ezzel fedezettel bír mind a gépjármű vezetőre, mind utasaira nézve egy baleset során.

A csomag egy olyan teljes körű szolgáltatás, ahol az autónkban utazók mindegyikére bármikor és bár hol viseli a kockázatot egy közlekedési baleset során. A konstrukcióban három féle modell ismert, a Standard, az Extra és a Full Extra csomagok, melyek térítése az alábbiak szerint alakul.

union utitars kozlekedesi baleset biztositas