biztoshely biztositas

Wáberer biztosítás felmondása, váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Azzal minden autós tisztában van, hogy kötelező biztosítás nélkül nem lehet részt venni a közúti forgalomban. Azt azonban lehet, nem mindenki tudja, hogy kötelező biztosítót váltani és új biztosítást kötni csak abban az esetben lehet, hogyha az előzőt felmondtuk és a díjat rendeztük.

A Wáberer kötelező biztosítás felmondása és váltása nagyon könnyen rendezhető, amennyiben ellátogat a Biztos hely biztosítási portál oldalára és ott részünkre megbízást ad az ügyek intézésére. Ha a váltással megbíz bennünket, akkor a felmondással kapcsolatos teendőket is elvégezzük, ráadásul díjmentesen. Önnek csak annyit kell tennie, hogy honlapunkról letölti a felmondó nyilatkozat mintát, ezt megküldi nekünk és a többit ránk bízhatja. Fontos azonban, hogy a nyilatkozat pontosan a mintának megfelelően legyen kitöltve, ebben az esetben minden az előírásoknak és a szabályoknak megfelelően zajlik majd. A felmondásban szerepelnie kell az oknak, a személyes adatoknak és természetesen a gépjármű rendszámának, valamint a felmondani kívánt kötvény számának. A felmondó nyilatkozatot kizárólag írásban lehet a biztosító részére megküldeni és nagyon hasznos, ha figyelünk arra, hogy a beérkezésről mi is rendelkezzünk írásos átvétellel, mert csak így igazolható, hogy a Wáberer biztosítás felmondás az évforduló előtt 30 nappal valóban már a biztosító birtokában volt.

A Wáberer casco felmondása, váltása a kötelezőnél ismertetettekhez hasonlóan történik, ám ennek a módozatnak a felmondása esetén is tisztában kell lenni az évforduló pontos dátumával, mert különben könnyen előfordulhat, hogy kicsúszunk a felmondási határidőből. A Wáberer casco felmondásakor is meg kell írni a felmondó nyilatkozatot, melyben a személyes adatok mellett szerepeltetni kell a gépjármű rendszámát, valamint a felmondani kívánt casco kötvény számát. Fontos, hogy amennyiben az üzembentartó nem magánszemély, hanem cég, akkor az adószámnak is szerepelni kell a nyilatkozatban. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a felmondással egy időben feltétlenül ki kell kérni a cascóhoz kapcsolódó bónuszt, hiszen ezt a következő biztosítóhoz átvihetjük.

A Wáberer lakásbiztosítás felmondása és váltása szintén nem túl bonyolult, de amennyiben a Biztos hely biztosítási portálon keresztül intézi, meg lehet győződve arról, hogy egyetlen napig sem marad lakásbiztosítás nélkül. Ha ellátogat weboldalunkra, itt azonnal letöltheti és összehasonlíthatja a piacon ismert lakásbiztosítók legnagyobb részének ajánlatait, otthonról kényelmesen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót. Egy megbízással átvállalunk minden adminisztrációs feladatot, sőt ha ránk bízza a váltást, akkor a felmondás nem kerül semmibe.

A Wáberer biztosítás felmondása, váltása kötelező, casco vagy lakásbiztosítás terén egyaránt egyszerűen és igen rövid idő alatt elintézhető. A felmondó nyilatkozatot bármely biztosítás esetében mindig írásban kell eljuttatni a társasághoz, eredeti aláírással és dátummal ellátva. A megküldés történhet postai úton a 1211 Budapest, Szállító utca 4. postacímre, de beküldhetjük faxon is a 061-666-6404 számra. A lényeg, hogy a felmondó levelünk mindig az előírt határidőn belül meg is érkezzen a biztosítóhoz.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860