biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer biztosítás felmondása, váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.86 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.

Azzal minden autós tisztában van, hogy kötelező biztosítás nélkül nem lehet részt venni a közúti forgalomban. Azt azonban lehet, nem mindenki tudja, hogy kötelező biztosítót váltani és új biztosítást kötni csak abban az esetben lehet, hogyha az előzőt felmondtuk és a díjat rendeztük.

A Wáberer kötelező biztosítás felmondása és váltása nagyon könnyen rendezhető, amennyiben ellátogat a Biztos hely biztosítási portál oldalára és ott részünkre megbízást ad az ügyek intézésére. Ha a váltással megbíz bennünket, akkor a felmondással kapcsolatos teendőket is elvégezzük, ráadásul díjmentesen. Önnek csak annyit kell tennie, hogy honlapunkról letölti a felmondó nyilatkozat mintát, ezt megküldi nekünk és a többit ránk bízhatja. Fontos azonban, hogy a nyilatkozat pontosan a mintának megfelelően legyen kitöltve, ebben az esetben minden az előírásoknak és a szabályoknak megfelelően zajlik majd. A felmondásban szerepelnie kell az oknak, a személyes adatoknak és természetesen a gépjármű rendszámának, valamint a felmondani kívánt kötvény számának. A felmondó nyilatkozatot kizárólag írásban lehet a biztosító részére megküldeni és nagyon hasznos, ha figyelünk arra, hogy a beérkezésről mi is rendelkezzünk írásos átvétellel, mert csak így igazolható, hogy a Wáberer biztosítás felmondás az évforduló előtt 30 nappal valóban már a biztosító birtokában volt.

A Wáberer casco felmondása, váltása a kötelezőnél ismertetettekhez hasonlóan történik, ám ennek a módozatnak a felmondása esetén is tisztában kell lenni az évforduló pontos dátumával, mert különben könnyen előfordulhat, hogy kicsúszunk a felmondási határidőből. A Wáberer casco felmondásakor is meg kell írni a felmondó nyilatkozatot, melyben a személyes adatok mellett szerepeltetni kell a gépjármű rendszámát, valamint a felmondani kívánt casco kötvény számát. Fontos, hogy amennyiben az üzembentartó nem magánszemély, hanem cég, akkor az adószámnak is szerepelni kell a nyilatkozatban. Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a felmondással egy időben feltétlenül ki kell kérni a cascóhoz kapcsolódó bónuszt, hiszen ezt a következő biztosítóhoz átvihetjük.

A Wáberer lakásbiztosítás felmondása és váltása szintén nem túl bonyolult, de amennyiben a Biztos hely biztosítási portálon keresztül intézi, meg lehet győződve arról, hogy egyetlen napig sem marad lakásbiztosítás nélkül. Ha ellátogat weboldalunkra, itt azonnal letöltheti és összehasonlíthatja a piacon ismert lakásbiztosítók legnagyobb részének ajánlatait, otthonról kényelmesen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő konstrukciót. Egy megbízással átvállalunk minden adminisztrációs feladatot, sőt ha ránk bízza a váltást, akkor a felmondás nem kerül semmibe.

A Wáberer biztosítás felmondása, váltása kötelező, casco vagy lakásbiztosítás terén egyaránt egyszerűen és igen rövid idő alatt elintézhető. A felmondó nyilatkozatot bármely biztosítás esetében mindig írásban kell eljuttatni a társasághoz, eredeti aláírással és dátummal ellátva. A megküldés történhet postai úton a 1211 Budapest, Szállító utca 4. postacímre, de beküldhetjük faxon is a 061-666-6404 számra. A lényeg, hogy a felmondó levelünk mindig az előírt határidőn belül meg is érkezzen a biztosítóhoz.