biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer Hungária Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.


A
Wáberer Hungária Biztosító megalakulásakor csakis gépjármű biztosítások értékesítését végezte, mára már azonban a biztosítási piac teljes értékű tagjaként a szolgáltatások széles kínálatával van jelen. Most már többféle utasbiztosítás és vagyonbiztosítás is köthető náluk, épp e miatt gyakran előfordulhat, hogy valakinek szüksége lesz a cég telefonszámár, faxszámára vagy éppenséggel e-mail-, esetleg postacímére. Ezért vagyunk mi, a Biztoshely Biztosítási portál, ahol Ön is egy másodperc alatt hozzájuthat ezekhez a nélkülözhetetlen elérhetőségi információkhoz.

Wáberer Hungária Biztosító Zrt. fax szám: 06-1-666-6404

Telefonszám: 06-1-666-6200

E-mail cím:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1211 Budapest, Szállító u. 4.

Elengedhetetlenül fontos tudnivaló, amikor arra az elhatározásra jut bármely biztosítási fajta kapcsán, hogy a meglévő konstrukciót egy kifizetődőbb, jobb módozatra cseréli, azt a mi oldalunkon keresztül szinte azonnal meg is teheti. Itt ugyanis a kalkulátor programok minden alkalommal tíznél több biztosítót is megmutatnak, látni lehet azok szolgáltatásainak tartalmát és a minden nap frissített, aktuálisan érvényes díjaikat is. Persze nem csak ezzel segítjük az Ön döntését, hanem a szerződés hozzájutásában is nagy részt vállalunk, pluszként pedig felajánljuk a mi közreműködésünkkel új biztosítást kötő ügyfeleinknek, hogy az élőszerződésük felmondását is elintézzük díjtalanul.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!