Wáberer Esély Egészségbiztosítás bemutatása

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

waberer esely egeszsegbiztositasA Wáberer Esély Egészségbiztosítás korunk egyik legszörnyűbb, és legtöbb halálos áldozatot követelő betegsége ellen, a rák elleni küzdelemben nyújt segítséget. A rák egy összefoglaló név, azon belül a ráknak számtalan fajtája létezik. Vannak olyan fajtái, amelyek csak a nőknél, vagy a csak a férfiaknál, illetve olyanok is vannak, amelyek mind a két nemnél gyakran előfordulnak. A rák egyike azoknak a betegségeknek, amelyeknek a gyógyítása még nem megoldott, illetve csak abban az esetben van esélye a betegnek, ha időben megtörténik annak diagnosztizálása. A másik problémát az okozza, hogy a szükséges műtétek, kezelések, illetve gyógyszerek ára nagyon magas, ami sok betegnél megoldhatatlan problémát jelent, ami egyben tovább nehezíti az állapotukat, amely amúgy is nagyon nehéz. A rákkal szembeni harcban szeretne a Wáberer Esély Egészségbiztosítás az emberek segítségére lenni. Hogyan teszi ezt?

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Úgy, hogy lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy részt vegyenek egy komplex, és gyors rákdiagnosztikai vizsgálaton, amelynek a megelőzésben, illetve a korai felismerésben van nagyon fontos szerepe. A statisztikák szerint a rákos betegek egyharmada meggyógyulhatott volna, ha időben diagnosztizálják náluk a kialakult betegséget. A Wáberer Esély Egészségbiztosítást minden magánszemély megkötheti, akinek az életkora 18 és 60 év között van, aki biztosítottként van nyilvántartva a magyar egészségbiztosítási rendszerben, illetve Magyarországon állandó lakcímmel rendelkezik, és rendelkezik TAJ kártyával. Természetesen, arra is van lehetőség, hogy a cégek, munkáltatók csoportos biztosítás keretében kössenek biztosítást a dolgozóikra.

A szolgáltatás tartalmazza az azonnali, komplex diagnosztikát, a teljes betegtámogatást, illetve asszisztenciát, a terápiás tervet segítő PET-CT elvégzését, a táplálkozási tanácsadást, a betegség létének elfogadását elősegítő, illetve a gyógyuláshoz szükséges lelki, pszichológiai segítségnyújtást, konzultációt, és végül lehetőséget klinikai kutatási programban való részvételen. A Wáberer Esély Egészségbiztosításban az egészségügyi partnere a biztosítónak az ONKOMPLEX KFT. A szolgáltatóhoz a 06 (1) 666-62-00 telefonszámon lehet bejelentkezni.

A biztosított két féle csomag közül választhat, az alap csomag, és a bővített csomag között. Az alapcsomag választása esetén például a műtéti támogatás összege 100 ezer és 200 ezer Ft között van, míg a kórházi térítési díj napi 10 ezer Ft. Ugyanezek a bővített csomagban 150 ezer és 300 ezer Ft között van, illetve a kórházi térítési díj napi 15 ezer Ft. Azt kell még tudni a kárházi térítési díjról, hogy az a kórházban eltöltött idő 4. napjától, annak 50. napjáig jár. A Wáberer Esély egészségbiztosítás egy olyan lehetőséget biztosít ügyfeleinek, amely adott helyzetben nagyon komoly segítséget tud nyújtani.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860