biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer Esély Egészségbiztosítás bemutatása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

waberer esely egeszsegbiztositasA Wáberer Esély Egészségbiztosítás korunk egyik legszörnyűbb, és legtöbb halálos áldozatot követelő betegsége ellen, a rák elleni küzdelemben nyújt segítséget. A rák egy összefoglaló név, azon belül a ráknak számtalan fajtája létezik. Vannak olyan fajtái, amelyek csak a nőknél, vagy a csak a férfiaknál, illetve olyanok is vannak, amelyek mind a két nemnél gyakran előfordulnak. A rák egyike azoknak a betegségeknek, amelyeknek a gyógyítása még nem megoldott, illetve csak abban az esetben van esélye a betegnek, ha időben megtörténik annak diagnosztizálása. A másik problémát az okozza, hogy a szükséges műtétek, kezelések, illetve gyógyszerek ára nagyon magas, ami sok betegnél megoldhatatlan problémát jelent, ami egyben tovább nehezíti az állapotukat, amely amúgy is nagyon nehéz. A rákkal szembeni harcban szeretne a Wáberer Esély Egészségbiztosítás az emberek segítségére lenni. Hogyan teszi ezt?

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Úgy, hogy lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy részt vegyenek egy komplex, és gyors rákdiagnosztikai vizsgálaton, amelynek a megelőzésben, illetve a korai felismerésben van nagyon fontos szerepe. A statisztikák szerint a rákos betegek egyharmada meggyógyulhatott volna, ha időben diagnosztizálják náluk a kialakult betegséget. A Wáberer Esély Egészségbiztosítást minden magánszemély megkötheti, akinek az életkora 18 és 60 év között van, aki biztosítottként van nyilvántartva a magyar egészségbiztosítási rendszerben, illetve Magyarországon állandó lakcímmel rendelkezik, és rendelkezik TAJ kártyával. Természetesen, arra is van lehetőség, hogy a cégek, munkáltatók csoportos biztosítás keretében kössenek biztosítást a dolgozóikra.

A szolgáltatás tartalmazza az azonnali, komplex diagnosztikát, a teljes betegtámogatást, illetve asszisztenciát, a terápiás tervet segítő PET-CT elvégzését, a táplálkozási tanácsadást, a betegség létének elfogadását elősegítő, illetve a gyógyuláshoz szükséges lelki, pszichológiai segítségnyújtást, konzultációt, és végül lehetőséget klinikai kutatási programban való részvételen. A Wáberer Esély Egészségbiztosításban az egészségügyi partnere a biztosítónak az ONKOMPLEX KFT. A szolgáltatóhoz a 06 (1) 666-62-00 telefonszámon lehet bejelentkezni.

A biztosított két féle csomag közül választhat, az alap csomag, és a bővített csomag között. Az alapcsomag választása esetén például a műtéti támogatás összege 100 ezer és 200 ezer Ft között van, míg a kórházi térítési díj napi 10 ezer Ft. Ugyanezek a bővített csomagban 150 ezer és 300 ezer Ft között van, illetve a kórházi térítési díj napi 15 ezer Ft. Azt kell még tudni a kárházi térítési díjról, hogy az a kórházban eltöltött idő 4. napjától, annak 50. napjáig jár. A Wáberer Esély egészségbiztosítás egy olyan lehetőséget biztosít ügyfeleinek, amely adott helyzetben nagyon komoly segítséget tud nyújtani.