biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt egyike azon biztosítóknak, melyeket magyar tulajdonosok alapítottak, és jelenleg is magyar kézben van. A Társaságot 2008-ban hozta létra Arden Holding Zrt és a VKH Vagyonkezelő Zrt 50-50 %-os részesedéssel. A későbbiekben a tulajdonosi szerkezet megváltozott, és egyedüli tulajdonosként lépett fel a Waberer’s Holding Zrt. A Társaság jól kihasználta a hazai körülmények tökéletes ismeretéből, illetve a közúti fuvarozókkal való szoros kapcsolatból fakadó előnyöket. Üzletpolitikájukat 3 szó köré építették: gondoskodó, modern, és magyar. A kezdeti lendület nem gyengült, a biztosító bevétele, illetve piaci részaránya folyamatosan növekszik. A célkitűzés nem kevesebb, mint bekerülni Magyarország 10 legnagyobb biztosítója közé. Mindezt a technikai háttér folyamatos korszerűsítésével, alacsony árképzéssel, igényes termékekkel, magas szintű ügyfélkezeléssel kívánják elérni.


A Wáberer kötelező biztosítás szerteágazó kedvezményrendszerrel, rugalmas, egyszerű szerződéskötési feltételekkel köthető. Külön ajánlatokkal célozták meg a flottákat működtető vállalkozásokat. A díjfizetés gyakorisága választható, de kedvezmény féléves, illetve éves fizetés esetén illeti meg a szerződő felet. Az ajánlatok személyre szabhatósága révén mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb díjazású kötelező biztosítást. A Wáberer kötelező biztosítás egyike a legversenyképesebb biztosításnak, a piacnak ebben a szegmensében. A kárrendezésnél előtérben van az ügyfél, ezért az ügyintézés egyszerű, áttekinthető, és gyors. Keresse ajánlataikat.

A Wáberer kötelező biztosításról is többet megtudhat oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon, ahol minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a kötelező biztosítása önnek az elérhető legkedvezményesebb legyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt, és válaszolunk minden kérdésére, illetve tanácsokkal is rendelkezésére állunk. Felkínáljuk önnek a biztosítás díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel ön egyszerűen kiszámolhatja a Wáberer kötelező biztosítás tarifáit, és nem mellékesen az összes biztosító kötelező biztosításának költségeit is kiszámíthatja. Így lehetősége van azokat összehasonlítani. Mikor pedig kiválasztotta a önnek szóló csomagot, akkor online meg is kötheti nálunk a szerződést. Mindent intézzen egy helyen, szakértők segítségével. A kiszámított díjak pontosságáért 100 %-os garanciát vállalunk. Legyen az ügyfelünk, mert megéri.

A kötelező biztosítás, mint biztosítási termék kormányrendelet alapján jött létre. Lényege az, hogy a káresetet elszenvedő 2. fél feltétlenül hozzájusson a kártérítés összegéhez, akkor is, ha a károkozó nem rendelkezik a megfelelő összeggel. Ezért kötelező megkötnie minden gépjármű fenntartónak. A kockázatot teljes mértékben a biztosító állja, ezért nincs önrész vállalási kötelezettség ennél a biztosításnál. A gépjárműveket kategorizálják teljesítményük alapján, kilowattórában meghatározva azt. Fontos eleme a kötelező biztosításnak a bónusz-malusz rendszer, melynek többek között az is szerepe, hogy a balesetmentes vezetés felé orientálja a gépjárművezetőket. Ennek eléréséért a balesetmentes vezetést jutalmazzák, míg az ellenkezőjét büntetik.