biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen szinte utolsó biztosítóként 2008-ban jelent meg egy olyan piacon, amely méretei miatt sem nagy, ugyanakkor már meglehetősen telített. A statisztikák, illetve az eredmények mégis azt igazolják, hogy a Társaság nem megalapozatlanul jelent meg a szolgáltatók között. A kitűnő felkészülésnek, az eladható termékeknek, a barátságos áraknak is köszönhetően is a Wáberer Biztosító megtalálta a helyét a biztosítási piacon. Segített ebben a kitűnő helyismeret, hiszen teljes mértékben magyar céggel állunk szemben, ahol mind a tulajdonos, mind a vezetőség, és a munkatársak is magyarok. Ambiciózus tervük, hogy Magyarország 10. legnagyobb biztosítói legyenek nem megalapozatlanok.


A Wáberer lakásbiztosítás széleskörű védelmet biztosítva már alapbiztosítás megkötése esetében is. Több féle csomag közül lehet kiválasztani az ön igényeinek megfelelőt. A csomagok között megtalálható a kisebb védelmet garantálótól,  a szinte teljes védelmet biztosító szolgáltatásig minden.  A kiegészítő biztosítások a Wáberer lakásbiztosítás szolgáltatásai között is fontos szerepet töltenek be. Itt érdemes megemlíteni a Wáberer gyorsszolgálat 24 nevű szolgáltatást, mely a nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére áll esetleges nem várt hibák elhárítására. Az aktuális kedvezmények, akciók igénybevételével a lakásbiztosítás díjazása még inkább kedvezőbbé tehetők. Ismerje meg részletesen a Wáberer lakásbiztosítás kínálatát, kondícióit, szolgáltatásait.  
     
Ne feledje, hogy oldalunkat a biztos hely biztosítási portált az ön számára hoztuk létre, hogy anélkül, hogy ki kelljen mozdulnia az otthonából, ön mindent elintézhessen a számítógépe előtt ülve. Ismerkedjen meg oldalunkon a Wáberer lakásbiztosítással, válassza ki az igényeit lefedő szolgáltatás csomagot, és azon nyomban kösse is meg nálunk online a szerződését, hogy ezzel is egy gonddal kevesebb nyomja a vállait. Ehhez felajánljuk szakértelmünket, segítő szándékunkat, és ami kiemelten fontos a díjszámoló kalkulátorunkban rejlő lehetőségeket. Számolja ki segítségével a Waberer lakásbiztosítás, és még 10 másik biztosító lakásbiztosítás ajánlatának tarifáit, hogy azokat össze tudja hasonlítani egymással. Ne feledje, hogy mi mindenben a segítségére vagyunk. Írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot. Visszahívjuk önt. Vegye igénybe szakértelmünket.

A lakásbiztosítások a nagy értékeket biztosító szolgáltatások közé tartoznak. Ennek ellenére a díjszabásuk kedvező. A lakásbiztosítások védelme alá bevont értékek száma elég tekintélyes, hiszen nem csak egyes ingatlanokat, hanem különféle ingóságokat, értéktárgyakat, műtárgyakat, stb. is magába foglalhat, és akkor még nem beszéltünk a kiegészítő biztosításokról. Önrész ennél a biztosítási fajtánál ritkán fordul elő. A lakásbiztosítás hatálya, védelme számtalan eseményre kiterjedhet, úgymint elemi károk, betörések, lopások, rongálások, költségátvállalások, és még lehetne folytatni a sort. Biztosítás megkötése előtt feltétlenül el kell alaposan meg kell ismerni, hogy egy-egy szolgáltatás mit tartalmaz, illetve át kell olvasni a szerződési feltételeket.