biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Aktív Invest Életbiztosítás bemutatása és árajánlat kérés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Aktív Invest Életbiztosítás alapszolgáltatásán kívül egy igen jól jövedelmező befektetési lehetőség is. Ennél a konstrukciónál az ügyfélnek széles körű választási lehetőség áll rendelkezésre, hogy milyen módon kívánja pénzét befektetni. A módozat a kifizetődő befektetés mellett még egy baleseti haláleseti fedezettel is szolgál 1 millió forint értékben. Természetesen lehetséges választás szerint kevesebb, vagy több pénzt befektetni, függően attól, milyen célokat tűzünk ki magunk elé.


Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Ha Ön az Aegon Aktív Invest Életbiztosítás megkötésekor jelzi, hogy befektetési szándéka is van, tíz különféle eszközalapból választhatja ki, melyikben helyezteti el pénzét, sőt több eszközalapra is szét lehet a befektetéseket osztani. Szintén egyéni döntés, hogy az ügyfél inkább a biztos közepes vagy kisebb hozamot preferálja, vagy esetleg nagyobb kockázatot vállalva, nagyobb hozamot tervez elérni. Ennél a módozatnál is lehetséges garantált hozamú befektetést választani, ebben az esetben lejáratkor az ügyfél részére nem csak a pénzalapban kezelt tőke garantált hozama kerül kifizetésre, hanem az ezen felül elért hozam teljes egésze is.

Az Aegon Aktív Invest egy abszolút mai kornak megfelelő szolgáltatás, melyet a biztosító a piaci kívánalmakat szem előtt tartva munkált ki, ennek bizonyítéka, hogy a szerződés időtartama alatt az ügyfél bármely időpontban módosíthatja, változtathatja a befektetési eszközalapokat és az azokban elhelyezett pénzarányokat.

Az Aktív Invest Életbiztosításra szerződés köthető 5és 25év közötti időszakra, egyszeri díjfizetéssel minimum 1 millió forint összegben, de persze lehet havi díja fizetést is választani, ekkor a fizetendő legalacsonyabb összeg havi húszezer forint.