biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Autóbónusz casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Autóbónusz casco biztosítás az Útitárs cascóhoz hasonlóan más más kiegészítőkkel kombinálva egy igen komplett, jó módozat. A fő különbség a két konstrukció között, hogy az Autóbónusz a három évesnél öregebb személyautókra vonatkozóan köthető meg. A biztosítás személyre szabható és C04-es fokozattól ajánlott, mivel itt már 30 százalék díjkedvezmény jár bónuszként.


Az Aegon Autóbónusz casco biztosítás díjai igen kedvezőek, jellemzően csak a kiválasztott fedezetre vonatkozó díjakból áll össze a biztosítási összeg, megfelelően az ügyfél által megjelölt és összeállított csomagnak.

Az Autóbónusz casco további kedvezményes lehetőségeket kínál abban az esetben, ha kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása is Aegonos. Akár a biztosító honlapján közvetlenül, akár alkuszi oldalunkon a casco kalkulátort használva máris megtekintheti, hogy milyen díjkedvezményekre számíthat, ha az Aegon Plusz casco biztosítást kötelezővel együtt köti meg, vagy akinek már a cégnél van élő kötelezője, az is kiszámíthatja, mennyit takarít meg ilyen esetben.

A casco biztosítási módozat a saját magunknak okozott károkért áll helyt. E módozattal érheti el azt, hogy egy saját magunk által okozott biztosítási esemény után a mi kárunk is nagy részben megtérülhessen. Ezen kívül az elemi kár, lopás és részlopás, valamint az esetlegesen előforduló vandalizmus ellen nyújt számunkra hathatós védelmet.

A casco biztosítások átlagdíja az elmúlt 5 évben lényegesen csökkent. Akinek van rá módja és lehetősége azoknak feltétlen tanácsos biztosítást kötnie.