Aegon Autóbónusz casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Aegon Autóbónusz casco biztosítás az Útitárs cascóhoz hasonlóan más más kiegészítőkkel kombinálva egy igen komplett, jó módozat. A fő különbség a két konstrukció között, hogy az Autóbónusz a három évesnél öregebb személyautókra vonatkozóan köthető meg. A biztosítás személyre szabható és C04-es fokozattól ajánlott, mivel itt már 30 százalék díjkedvezmény jár bónuszként.


Az Aegon Autóbónusz casco biztosítás díjai igen kedvezőek, jellemzően csak a kiválasztott fedezetre vonatkozó díjakból áll össze a biztosítási összeg, megfelelően az ügyfél által megjelölt és összeállított csomagnak.

Az Autóbónusz casco további kedvezményes lehetőségeket kínál abban az esetben, ha kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása is Aegonos. Akár a biztosító honlapján közvetlenül, akár alkuszi oldalunkon a casco kalkulátort használva máris megtekintheti, hogy milyen díjkedvezményekre számíthat, ha az Aegon Plusz casco biztosítást kötelezővel együtt köti meg, vagy akinek már a cégnél van élő kötelezője, az is kiszámíthatja, mennyit takarít meg ilyen esetben.

A casco biztosítási módozat a saját magunknak okozott károkért áll helyt. E módozattal érheti el azt, hogy egy saját magunk által okozott biztosítási esemény után a mi kárunk is nagy részben megtérülhessen. Ezen kívül az elemi kár, lopás és részlopás, valamint az esetlegesen előforduló vandalizmus ellen nyújt számunkra hathatós védelmet.

A casco biztosítások átlagdíja az elmúlt 5 évben lényegesen csökkent. Akinek van rá módja és lehetősége azoknak feltétlen tanácsos biztosítást kötnie.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860