biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon casco biztosítás kalkulátor, online kötés és váltás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az AEGON Biztosító a 3. legnagyobb piaci szereplő Magyarországon. Erős nemzetközi hátterüknek köszönhetően nagyon aktív tevékenységet folytatnak Magyarországon. A biztosítási piac minden szegmensében folyamatos fejlesztésekkel igyekeznek mind nagyobb részesedést megszerezni. A lakásbiztosítások területén piacvezető helyen állnak, mely pozíció elérésében nagy szerepet játszottak a kiegészítő szolgáltatások bevezetése. Erőteljes fejlesztés folyik az életbiztosítások szegmensében is, hiszen nem egyszerűen egy biztosítási védelmet ajánlanak, hanem egyben megtakarítási lehetőséget is. Komoly tevékenységet folytatnak annak érdekében is, hogy a szolgáltatások gyorsan elérhetőek legyek, és mind tökéletesebb online ügyintézési lehetőséggel állhassanak az ügyfeleik rendelkezésére. Az AEGON a casco biztosítások frontján is beszáll a harcba.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Aegon casco biztosítás - A céljuk, hogy olyan kedvező konstrukciókkal álljanak az ügyfelek rendelkezésére, melyek között mindenki megtalálja a pénzügyi lehetőségeihez illőt. A biztosítási díj kiszámításához állandóan rendelkezésére áll az portálunkon megtalálható AEGON casco biztosítás kalkulátor, mely használatával elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket. Használja díj összehasonlító rendszerünket.  Az AEGON casco ajánlatai között a következő szolgáltatások találhatók  - köthető használt és új gépjárművekre is - kapcsolható hozzá gyermekkedvezmény - limit kedvezmény - szabadon válaszható csomagok - kiegészítő biztosítások.

Természetesen a casco esetében is lehet számítani díjcsökkenésre, és nem utolsó sorban termékkapcsolásra. Egyre nagyobb szerepet tölt be az AEGON Biztosítónál is a személyre szabottság, mert a kíméletlen verseny során annak van esélye a piacszerzésre, aki mind jobban ki tudja szolgálni az ügyfelek egyedi igényeit. Partnerünknél ezzel tisztában vannak, és ezért egy nagyobb, és egyre kifinomultabb kínálattal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Mivel tudjuk, hogy nehéz eligazodni a biztosítók ajánlatai között, mi a Biztos hely portálunkon minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a megtalálja az ön számára legkedvezőbb cascót. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ne felejtse el igénybe venni az AEGON casco biztosítás kalkulátor szolgáltatását. Portálunkon minden információt megtalál a jó döntéshez: ajánlatokat, változásokat, friss híreket, elemzéseket, kalkulátorokat. Használjon ki minél több kedvezményt. Mindenben állunk rendelkezésére. Természetesen amennyiben választott biztosítást nálunk azt is azonnal, gyorsan és egyszerűen meg is kötheti.

Néhány szóban a casco biztosításról - A teljes körű casco a következő káreseményekre biztosítás fedezetet:

  • Elemi kár esetében, amikor a gépjárművet, alkatrészét, tartozékát károsító tűz, villámcsapás, robbanás, szélvihar (legalább 15m/mp sebességű), felhőszakadás, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg és hó nyomás, földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy a talajszint alatti építmény beomlása által
  • Töréskár, mely a gépjármű alkatrészeiben, vagy tartozékaiban balesetből eredő, illetve idegen (ismeretlen) személy által okozott rongálásra térít a biztosító.
  • Lopáskár térítése, a jól lezárt és az előírások szerint működő biztonságtechnikai berendezések mellett a gépjármű, vagy alkatrészeinek ellopása,  és e cselekményekkel vagy kísérletükkel összefüggésben keletkezett sérülése esetén történik.
  • Üvegtörés, mely a gépjármű bármely ablaküvegében baleset bekövetkezése esetén keletkezett sérülések, illetve idegen személy általi rongálás során keletkezett károk megtérülését szolgálja.