biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Dinasztia életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Minden családban előbb vagy utóbb eljön az idő, hogy a családfenntartók számot vessenek jövőbeni lehetőségeikkel. Manapság nehezen megy a spórolás, főleg akkor, ha „csak” gondolunk rá, hogy jó lenne minden hónapban egy kicsit félretenni, majd amikor kevesebb lesz a keresetünk ezzel pótolgatjuk. Az Aegon Dinasztia életbiztosítás remekül támogatja a családi gyűjtögetés lehetőségét, biztonságot teremthetünk vele arra az időszakra, amikor bármely okból jól jönne egy kis havi jövedelem kiegészítés.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A Dinasztia elnevezésű életbiztosítási csomagban egyaránt megtalálható az előre tervezhető, hosszabb távú megtakarítás lehetősége, melynek lejáratakor a biztosító nem csak a befektetésre került díjrészeket és annak hozamait fizeti ki, de a választott kiegészítőktől és befektetési formáktól függően azok garantált hozamához, sőt a szerződésben megjelölt befektetés technikai kiegészítőkre járó hozammal megnövelt összeghez is hozzájut az ügyfél.

Az Aegon Dinasztia életbiztosítás megkötésekor háromféle biztosítási védelem vehető igénybe. A Minimum szint választásával halálesetkor a lejárati összeg a szolgáltatás felére vonatkozik, ez a változat azoknak az ügyfeleknek kifizetődő, akik az életbiztosítással szemben a megtakarítást tartják fontosabbnak. Az Optimum szintű biztosítási védelem választása során a lejárati és szolgáltatási összeg megegyezik egymással, ez tehát azon ügyfeleknek ajánlható, akiknek egyforma fontosságú az életbiztosítás általi gondoskodás és a megtakarítás. A Maximum szintű védelemmel kötött Dinasztia életbiztosítás keretében a lejárati összeg kétszerese lesz a szerződés szerinti szolgáltatási összegnek, mely módozatot azon személyeknek ajánljuk, akiknek inkább megnyugtató biztonságot jelent az életbiztosítás és a vele járó gondoskodás, mint a konstrukció megtakarítási oldala. Bármely forma igénybevételekor lehetőség nyílik az értékkövetés választására.

Az Aegon Dinasztia életbiztosítás megkötésére 16 és 70 éves kor között van lehetőség, amennyiben az ügyfél lejáratkor még nem tölti be 75. életévét. Akár két személyre is lehetséges szerződést kötni életbiztosítás terén, a lényeg, hogy folyamatos díjfizetéssel a biztosítási szerződésállandóan fenntartott legyen.