biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító Zrt hazánk egyik vezető biztosítója, melynek tulajdonosa az Aegon Csoport világviszonylatban is jelentős pénzügyi szolgáltató. A biztosítási piac minden szegmensében jelentős részesedéssel rendelkezik, de a lakásbiztosítások területén birtokolja a piacvezető pozíciót is. Hatalma, jól kiépített értékesítési hálózta, illetve nagyszámú tanácsadója révén szolgáltatásai, illetve termékei az egész országban könnyen elérhetők. Széles termékválasztásával minden társadalmi réteget meg tud szólítani. Erőteljes technika, informatikai fejlesztéseinek köszönhetően minden kommunikációs területen biztosított a társaság szolgáltatásainak, termékeinek elérése, illetve a kapcsolatfelvétel. Kiemelt helyen szerepel a kárügyintézések egyszerű, áttekinthető, és gyors lebonyolítása. Termékeikre jellemző a nagy kínálat, a testreszabhatóság, rugalmasság, és az egyedi igények kiszolgálására való törekvés.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Az Aegon Egészségbiztosítás hasonlóan más biztosítók termékeihez alapvető feladatának tekinti a gyógykezelések, kórházi ápolás, műtétek költségeinek fedezését. Ez szükséges is, hiszen a gyógykezelések költségei- főként a magánkórházakban, intézményekben- gyakran horribilis terhet jelentenek, amit maximum a kis létszámú jómódú réteg engedhet meg magának. Az Aegon Egészségbiztosítás ezt a lehetőséget szeretné biztosítani mindenkinek, aki vállalja a rendszeres díjfizetéssel járó szolgáltatás terheit. Maga a biztosítás 16-70 éves kor között köthető, válaszható időtartamra, amely 5-25 évig terjedhet. Több féle kiegészítő biztosítással kibővítve még szélesebb körű szolgáltatást nyújt. Lehetőség van értékkövetésre is. Alapvetően megoldást kínál műtétek, kórházi ellátás idejére, kritikus, illetve gyógyíthatatlan betegség esetére, és nem utolsó sorban teljes munkaképtelenség, rokkantság bekövetkeztére. Szintén fontos tartalma, hogy hosszan elnyúló betegség esetében pótolja a kieső kereset egy részét.

Fontos dolog, hogy az emberek minden segítséget, információt megkapjanak egy biztosítási szerződés megkötéséhez, hiszen többségük nem járatos ezekben a dolgokban. Ennek az lehet a következménye, hogy nem olyan biztosítást köt, amely ténylegesen lefedi a szükségeit, illetve nem tudja kihasználni a díjazás nagyságát csökkentő összes kedvezményt. Ebben szeretnénk mi a biztos hely biztosítási portál munkatársai maximálisan a segítségére lenni. Honlapunkon összegyűjtöttünk minden olyan adatot, információt, híreket, melyek befolyásolhatják, illetve segíthetik önt a legjobb döntés meghozatalában. Így bővebb ismertetőt találhat oldalunkon az Aegon Egészségbiztosításról is. Ismerje meg annak díjazását, illetve a konkurencia hasonló termékeinek tarifáit, és hasonlítsa össze azokat díjszámoló kalkulátorunk segítségével. Rendelkezésére állunk tanácsadással is, és nem utolsó sorban nálunk egyszerűen, és gyorsan meg is kötheti szerződését. Keresse szolgáltatásainkat.  
 
Az egészségbiztosítások egyre több biztosítónál megtalálható a termékkínálatban, ráadásul egyre szélesedő szolgáltatással. Ez egy növekvő piac jelenleg. Egyre többen értik meg, és fogadják el, hogy egyedül nem tudják biztosítani maguk számára azt a magas szintű egészségügyi szolgáltatást, amelyre szükségük volna az egészségük megőrzése, illetve betegség esetén a gyógyulásuk érdekében. Az egészségbiztosítások szerepe elsősorban abban van, hogy átvállalják díjazás ellenében azokat a gyakran igen magas költségeket, melyek a főként a magánintézmények, magánkórházak szolgáltatásai jelentenek. Ezzel szinte mindenki számára elérhetővé teszik azokat. Fontos szerepet töltenek még be ezen kívül a preventív céllal történő szűrővizsgálatok népszerűsítésével, azáltal, hogy ennek költségeit is fedezik. Természetesen az egészségbiztosítás szerepe ennél sokkal bővebb, így kiterjed a betegút szervezésre, járó beteg ellátás biztosítására, információnyújtásra, tanácsadásokra, stb. Lényegében minden olyan dologra, folyamatra, mely hozzájárul ahhoz, hogy az ember megőrizze az egészségét, illetve betegség esetén maradéktalan legyen a gyógyulás.