biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító Zrt hazánk egyik legtekintélyesebb biztosító társasága. A biztosítási piac minden szegmensében erős a jelenléte, olyannyira, hogy például a lakásbiztosítások területén piacvezető. Az hágai központú anyacég az Aegon Group mind szilárd helyzetével, nagy tőkeerejével, illetve nemzetközi tapasztalatával is nagy segítséget nyújt a magyar leányvállalatának. A nemzetközi tapasztalatoknak megfelelően a biztosító fókuszában az ügyfél van. Ezt szolgálja a rugalmas, személyre szabható, egyedi igényeket is kielégítő termékkínálat, a professzionálisan kiépített értékesítési csatornák, a folyamatosan fejlesztett informatikai, technikai háttér. Ez utolsónak köszönhetően gyorsult, és egyszerűsödött az adminisztráció, illetve az ügyintézés, és nem utolsó sorban a kárügyek 20 %-át telefonon elbírálják.

Életbiztosítási árajánlat kérésért kattintson ide!

Az Aegon életbiztosítások rendkívül széles választékkal állnak az ügyfelek rendelkezésére, melyek között minden korosztály megtalálhatja a neki szóló ajánlatot. A különböző élethelyzetek más-más kihívást, illetve kockázatot hordoznak, ezért az Aegon életbiztosítások speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek ezeknek a kihívásoknak. Megtalálható közöttük a kockázati, befektetési, megtakarítási, és előtakarékossági igényeket is kielégítő biztosítások. Kedvezőek, mert adókedvezménnyel lehet élni általuk, mert értékkövetők, mert szinte minden korban köthetők, mert választható lejáratúak, mert választható sűrűségű díjfizetéssel köthetők, és nem utolsó sorban azért, mert számtalan kiegészítő biztosítás köthető hozzájuk. Az Aegon életbiztosítások nem csak biztosításként töltenek be fontos szerepet az ember életében, hanem az anyagi problémák megoldásában is jelentős szerepet vállalnak.

Ahhoz, hogy az ember egy olyan széles kínálat között, mint az Aegon életbiztosítások, megtalálják a testreszabott megoldást, érdemes szakemberhez fordulni. Mi a biztos hely biztosítási portál munkatársai minden formában igyekszünk segítséget nyújtani önnek abban, hogy megtalálja azt az életbiztosítást, amely az ön igényeit maximálisan lefedi. Honlapunkon megtalál minden fontos információt a döntés hozatalhoz, de azon felül szükség esetén személyesen is állunk rendelkezésére tanácsokkal, útmutatásokkal. Díjszámoló kalkulátorunk pedig nagy segítséget nyújt önnek abban, hogy az ön által kiválasztott, illetve összeállított Aegon életbiztosítás díját pontosan megállapíthassa, sőt azt össze is hasonlíthassa más biztosítók hasonló termékeinek tarifáival. Ezen felül természetesen arra is lehetősége van, hogy a kiválasztott biztosítást nálunk kösse meg. Mindent egy helye. Gyorsan, kényelmesen, pontosan. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, Ne feledje, hogy mi az ön érdekeit képviseljük.

Az életbiztosítások szerepe manapság sokkal több rétű, mint kezdetben. Ma már tartalmazza a betegség, illetve a baleset elleni biztosítást is, sőt szerepe ezeken is túlmutat. Ma egy életbiztosítás nem csak a kockázatokat vállalja át, hanem komoly szerepet játszik egy ember, illetve egy család, vállalat anyagi helyzetének megszilárdításában is. Ezek a biztosítások komplex szolgáltatásokat nyújtanak. Az életbiztosításoknak alkalmasnak kell lenniük arra, hogy egyrészt kiszűrjék a váratlan helyzetek okozta kockázatokat, másrészt, hogy azok megtörténte esetén biztosítsák az ügyfelek anyagi biztonságát is, így például elkerülhető a segítségükkel a nyugdíjba vonulás utáni elszegényedés. Az életbiztosításoknak kiemelten fontos szerepe van az öngoskodásban.