biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon építés szerelés biztosítás C.A.R – Szerelés biztosítás E.A.R

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Azon cégek számára, melyek az építőiparban végzik fő tevékenységüket, vagy más olyan vállalkozást működtetnek, ahol zömében beruházással, ingatlan fejlesztéssel foglalkoznak, elengedhetetlen, hogy legyen egy kedvező feltételekkel megkötött C.A.R., vagy E.A.R. Építés szerelés biztosítás. Ezekben az esetekben ugyanis tudni kell, hogy az építési, szerelési munkák az általánosnál sokkal nagyobb és speciális kockázatokat rejtenek magukban. Minden ilyen típusú konstrukció széles körű fedezetet biztosít egyrészt a beruházó, másrészt a kivitelező cég és annak alvállalkozói számára egyaránt.

Az Aegon Építés-szerelés biztosítás C.A.R. módozata megkötésekor a biztosító kockázatviselése fedezi a szerződésben megjelölt biztosított tárggyal kapcsolatos építés-szerelés munkálatok nyomán fellépő minden tárgyi és felelősségi káresetre vonatkozóan, természetesen a szerződésben foglalt kizárás alá nem kerülő estekben. A C.A.R. csomag megkötésével fedezet alá kerülhet biztosított vagyontárgyként az építés alatt felhasznált anyag, szerkezeti elemek, a kivitelező és alvállalkozóinak építési teljesítése, de külön záradékokban a szerződő ügyfél tekintetében a biztosítás személyre szabható.

Az Aegon Szerelés biztosítás E.A.R. módozat az építés-szerelés biztosítástól annyiban tér el, hogy kiterjedésében konkrétan az építkezés, építés során előforduló szerelés-kivitelezési tevékenységre vállal kockázatviselést. A szerződés általános feltételei megegyeznek az építés-szerelési biztosítás szerződésével, tehát mindig az adott beruházás és annak kivitelezési tevékenysége alapján érdemes kiválasztani, melyik csomagot érdemes választani.

Online árajánlat kérés építés szerelés biztosításra, itt!

Az Aegon Építés-szerelés és Szerelés biztosítás szolgáltatásai teljes biztonságot nyújthatnak a vállalkozásoknak, és mielőtt döntésre kerül  sor, minden esetben ajánljuk áttanulmányozni az Aegon biztosítási termékeinek szabályzatát, mivel ebben megismerhetőek a csomagokra való szerződés feltételei teljes részletességgel. Az építés-szerelési biztosítások egy egy projektre szabva alakíthatók, az ügyfél egyedi kívánáságait szem előtt tartva a társaság arra törekszik, hogy minden igényt kielégítő szerződés szülessen.

Alkusz cégünkön keresztül minden felvilágosítást megkaphat az Aegon Építés szerelés biztosítás C.A.R. és Szerelés biztosítás E.A.R. termékekről, de természetesen az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Vagyon Üzletága is közvetlenül felkereshető központi egységein és értékesítőin keresztül, akik olyan ajánlatot, készítenek, mely az ügyfél igényeihez abszolút mértékben igazodik, ezen kívül szakmai segítségükre és tanácsaikra is lehet számítani.

A már meglévő, szerződött ügyfelek kárbejelentéseiket az eseménykor azonnal megtehetik az alábbi elérhetőségeken:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. Vagyon Üzletág
Telefon: 476-5605
Telefax: 476-5620
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.