biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon flotta casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon flotta casco biztosítás igen előnyös feltételekkel köthető azon cégek számára, melyek több gépjárművet üzemeltetnek. Csoportos biztosítást akkor köthet a vállalat, amennyiben nem természetes személy, legalább 5 jármű van a birtokában és megegyezik a gépjárművek üzembentartója vagy tulajdonosa.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Az Aegon flotta casco biztosítás esetén a kötvényben megnevezett gazdálkodó szervezet lesz a kedvezményezett, tehát ez a szervezet lesz jogosult a kártérítésre, amennyiben az alapbiztosításon belüli káresemény következik be. Az alapszolgáltatás magában foglalja az elemi károk elleni védelmet, fedezetet nyújt akkor, amikor tűzkár, üvegkár, töréskár fordul elő.

Az Aegon flotta casco biztosítás – Pool flotta – természetesen térít baleset eredményeként felmerülő és ismeretlen személy által okozott káresemények során is. Az alapcsomaghoz számtalan kiegészítő hozzárendelhető, mint például balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, de még kölcsön gépjármű kiegészítő biztosítás is. A díj minden esetben egyedileg kerül kalkulálásra, mivel az ügyfél saját maga állíthatja össze a konstrukciót. Amennyiben a vállalat kötelező biztosítását is az Aegonnál köti, úgy igen nagy kedvezményekben részesülhet. Az Aegon flotta Casco biztosítás területi hatálya Európa területére terjed ki, beleértve Törökország egész területét, azonban nem tartozik a hatálya alá Bosznia-Hercegovina, Macedónia és a volt Szovjetunió utódállamai, de ez alól kivétel Lettország, Litvánia, valamint Észtország.