Aegon flotta casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Aegon flotta casco biztosítás igen előnyös feltételekkel köthető azon cégek számára, melyek több gépjárművet üzemeltetnek. Csoportos biztosítást akkor köthet a vállalat, amennyiben nem természetes személy, legalább 5 jármű van a birtokában és megegyezik a gépjárművek üzembentartója vagy tulajdonosa.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Az Aegon flotta casco biztosítás esetén a kötvényben megnevezett gazdálkodó szervezet lesz a kedvezményezett, tehát ez a szervezet lesz jogosult a kártérítésre, amennyiben az alapbiztosításon belüli káresemény következik be. Az alapszolgáltatás magában foglalja az elemi károk elleni védelmet, fedezetet nyújt akkor, amikor tűzkár, üvegkár, töréskár fordul elő.

Az Aegon flotta casco biztosítás – Pool flotta – természetesen térít baleset eredményeként felmerülő és ismeretlen személy által okozott káresemények során is. Az alapcsomaghoz számtalan kiegészítő hozzárendelhető, mint például balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, de még kölcsön gépjármű kiegészítő biztosítás is. A díj minden esetben egyedileg kerül kalkulálásra, mivel az ügyfél saját maga állíthatja össze a konstrukciót. Amennyiben a vállalat kötelező biztosítását is az Aegonnál köti, úgy igen nagy kedvezményekben részesülhet. Az Aegon flotta Casco biztosítás területi hatálya Európa területére terjed ki, beleértve Törökország egész területét, azonban nem tartozik a hatálya alá Bosznia-Hercegovina, Macedónia és a volt Szovjetunió utódállamai, de ez alól kivétel Lettország, Litvánia, valamint Észtország.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860