biztoshely biztositas

Aegon flotta casco biztosítás

Az Aegon flotta casco biztosítás igen előnyös feltételekkel köthető azon cégek számára, melyek több gépjárművet üzemeltetnek. Csoportos biztosítást akkor köthet a vállalat, amennyiben nem természetes személy, legalább 5 jármű van a birtokában és megegyezik a gépjárművek üzembentartója vagy tulajdonosa.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Az Aegon flotta casco biztosítás esetén a kötvényben megnevezett gazdálkodó szervezet lesz a kedvezményezett, tehát ez a szervezet lesz jogosult a kártérítésre, amennyiben az alapbiztosításon belüli káresemény következik be. Az alapszolgáltatás magában foglalja az elemi károk elleni védelmet, fedezetet nyújt akkor, amikor tűzkár, üvegkár, töréskár fordul elő.

Az Aegon flotta casco biztosítás – Pool flotta – természetesen térít baleset eredményeként felmerülő és ismeretlen személy által okozott káresemények során is. Az alapcsomaghoz számtalan kiegészítő hozzárendelhető, mint például balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, de még kölcsön gépjármű kiegészítő biztosítás is. A díj minden esetben egyedileg kerül kalkulálásra, mivel az ügyfél saját maga állíthatja össze a konstrukciót. Amennyiben a vállalat kötelező biztosítását is az Aegonnál köti, úgy igen nagy kedvezményekben részesülhet. Az Aegon flotta Casco biztosítás területi hatálya Európa területére terjed ki, beleértve Törökország egész területét, azonban nem tartozik a hatálya alá Bosznia-Hercegovina, Macedónia és a volt Szovjetunió utódállamai, de ez alól kivétel Lettország, Litvánia, valamint Észtország.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065