biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Gondviselés - Temetési költség biztosítások online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Ahogy a mondás tartja, a születéssel együtt jár a halál, aki felelősséggel éli életét, az családja anyagi biztonságáról gondoskodik idejében, még amíg lehetősége van ezt megtenni. Az Aegon Gondviselés Temetési költség biztosítások online, egyszerűen megköthetők, egy megfelelő szolgáltatással a biztosított által megnevezett személy részére a temetéshez szükséges pénzösszeget fedezni fogja.

Árajánlat kérés temetési biztosításra itt!

Ezzel a gondoskodási lehetőséggel megkönnyítjük saját életünket is, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy ha az elkerülhetetlen bekövetkezik, ezzel még további gondok szállnak hozzátartozóinkra. Az Aegon Gondviselés Temetési költség biztosítások online szerződés kötését bátran merjük ajánlani bárkinek, aki élete hátralévő részében nem az anyagi problémákkal akar foglalkozni, hanem nyugodt, vidám öregséget biztosítana saját magának.

A módozat akár kétmillió forintos biztosítási összeggel is igénybe vehető és óriási kedvezményt jelent, hogy 85 éves korig van csak díjfizetési kötelezettség, de a biztosítás továbbra is élő marad és adott esetben a szerződés szerinti összeget kifizeti, tehát e kor felett a szolgáltatás ingyenessé válik. Az Aegon Gondviselés szerződés kötésekor nem feltétel az orvosi vizsgálat, vagy az egészségi állapot igazolása. Honlapunkon a Temetési költség biztosítások online árajánlat kérése azonnal elérhető, a díjak és a feltételek szinte azonnal megismerhetők.