biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz - Aegon LSZB

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz csomagja újdonság a piacon, méghozzá olyan kiváló konstrukció, mely az eddigiekhez képest jóval szélesebb körű fedezetet garantál. A megszokott lakásbiztosítási módozathoz képest ebben a csomagban a biztosító kockázatviselése kiterjed arra az esetre is, amikor egy háztartási gép – hűtőszekrény – meghibásodik, eltörik az akvárium, vagy a megreped a zuhanyozó, illetve akkor is, amikor a lakás tulajdonosa elveszíti kulcsát, pénztárcáját, ráadásul nem csak az ingatlanon belüli értékek biztosíthatók, de a kertben tárolt kerékpárok, bútorok, sütőeszközök is.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

Az Aegon LSZB nyújtotta széleskörű szolgáltatás teljes egészében áttekinthető, ha a lakásbiztosítás kalkulátort használja, akár alkuszi oldalunkon keresztül is. Ezzel a módszerrel elejétől végéig át lehet tanulmányozni ezt a lakásbiztosítási változatot és otthonról kényelmesen össze lehet állítani a személyre szabott szerződést. Az LSZB-re online, azonnal szerződhet és máris teljes biztonságban tudhatja otthonát, családját, sőt nem csak szerződhet az interneten keresztül, de bankkártyás fizetéssel a díjat is akár rögtön rendezheti.

Az az ügyfél, aki minimum tizennyolc ezer forintos/év díjon köt Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Pluszt, az ötven százalékos díjkedvezményben is részesülhet kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjából, amennyiben ezt is a társaságnál köti meg. A konstrukció a sok igénybe vehető kedvezmény miatt nagyon népszerű, amit az is alátámaszt, hogy közel egy millió ember választott már eddig is Aegon lakásbiztosítást.