Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz - Aegon LSZB

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz csomagja újdonság a piacon, méghozzá olyan kiváló konstrukció, mely az eddigiekhez képest jóval szélesebb körű fedezetet garantál. A megszokott lakásbiztosítási módozathoz képest ebben a csomagban a biztosító kockázatviselése kiterjed arra az esetre is, amikor egy háztartási gép – hűtőszekrény – meghibásodik, eltörik az akvárium, vagy a megreped a zuhanyozó, illetve akkor is, amikor a lakás tulajdonosa elveszíti kulcsát, pénztárcáját, ráadásul nem csak az ingatlanon belüli értékek biztosíthatók, de a kertben tárolt kerékpárok, bútorok, sütőeszközök is.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

Az Aegon LSZB nyújtotta széleskörű szolgáltatás teljes egészében áttekinthető, ha a lakásbiztosítás kalkulátort használja, akár alkuszi oldalunkon keresztül is. Ezzel a módszerrel elejétől végéig át lehet tanulmányozni ezt a lakásbiztosítási változatot és otthonról kényelmesen össze lehet állítani a személyre szabott szerződést. Az LSZB-re online, azonnal szerződhet és máris teljes biztonságban tudhatja otthonát, családját, sőt nem csak szerződhet az interneten keresztül, de bankkártyás fizetéssel a díjat is akár rögtön rendezheti.

Az az ügyfél, aki minimum tizennyolc ezer forintos/év díjon köt Aegon Lakás és Szabadidő Biztosítás Pluszt, az ötven százalékos díjkedvezményben is részesülhet kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjából, amennyiben ezt is a társaságnál köti meg. A konstrukció a sok igénybe vehető kedvezmény miatt nagyon népszerű, amit az is alátámaszt, hogy közel egy millió ember választott már eddig is Aegon lakásbiztosítást.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860