biztoshely biztositas

Aegon lakásbiztosítás kalkulátor valamint szerződés kötés vagy váltás

Az AEGON Biztosító aktívan folytatja a terjeszkedést Magyarországon, egyre nagyobb szeletet kihasítva a honi biztosítási piacból. A Társaság a mögötte álló tőkeerős nemzetközi anyacég teljes támogatását bírja. Jelenleg is már az ország egyik vezető biztosítási szolgáltatója, de a céljuk, hogy minél több piaci szegmensben megszerezzék az elsőbbséget. Ennek érdekében tovább növelték a termékkínálatot, elébe menve az ügyfelek igényeinek, kibővítették az értékesítési csatornákat, nagy volumenű technikai fejlesztéseket hajtottak végre. Aktív marketing tevékenységüknek köszönhetően nagy eséllyel érhetnek el növekedést a piacon.

AEGON lakásbiztosítás - Partnerünk piacvezető a lakásbiztosítások területén, mely pozíciót szeretne is megőrizni, ezért kibővített szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Ahhoz, hogy el tudjon igazodni a különböző csomagok között, illetve, hogy megtalálja, az Önnek legkedvezőbb ajánlatot ne felejtse el az AEGON lakásbiztosítási kalkulátor segítségét igénybe venni, melyet megtalál portálunkon. Miért piacvezető az AEGON a lakásbiztosításban? Mert lakásbiztosításaik kedvező árképzéssel bírnak, széles kínálattal rendelkeznek, online megköthetők, folyamatos akciók jellemzik, és nem utolsó sorban a gyors kárrendezés. Tovább növelik a közkedveltségüket a folyamatosan bővülő plusz szolgáltatások, kiegészítő biztosítások, melyek révén teljesen egyedi csomagok állíthatók össze. Ahhoz, hogy ebből a széles választékból össze tudja állítani az ön számára legkedvezőbb csomagot használja az AEGON lakásbiztosítási kalkulátor szolgáltatásait.

Nekünk a www.biztoshely.hu biztosítási szakértőinek az a feladatunk, hogy mindenben álljunk az önök rendelkezésére, ahhoz, hogy lakásbiztosítás területén is a legkedvezőbb megoldást választhassák. Bízzon szakértőinkben és keressen minket, vegye igénybe szolgáltatásainkat. Szolgáltatásainkat, rendszerünket akár az otthonában is használhatja, ezzel is garantáljuk a kényelmes ügyintézést. Szolgáltatásaink révén segítjük abban, hogy a különféle kedvezményeket igénybe tudja venni, biztosítóváltás estén felmondjuk ön helyett az előző biztosítást, segítünk önnek a kárrendezésben. Forduljon hozzánk minden kérdésével, problémájával.

A lakásbiztosításról általában: A lakásbiztosítási szerződésben foglaltak alapján a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy egy jövőbeni káresemény bekövetkezése esetén egy meghatározott pénzösszeget megfizet kártérítés címén. A biztosítás szerződője, ezért a biztosító részére előre meghatározott biztosítási díjat kell, hogy fizessen.

A lakásbiztosítás célja tehát nem más, mint az, hogy az előre meghatározott biztosítási események során bekövetkező kár megtérítése. Az alapbiztosítás a következő káreseményeket tartalmazza:tűzkár, robbanáskár, hónyomás, földcsuszamlás, idegen jármű ütközése, viharkár, villámcsapás, jégverés, idegen tárgyak rádőlése, felhőszakadás, földrengés, árvíz, ismeretlen építmény, üreg beomlása, üvegtörés, betöréses lopás, rongálás, rablás, vízkár, felelősségbiztosítás. A lakásbiztosítás a következő eseményekre is kiterjed: rom- és törmelékeltakarítás, oltás, mentés, kárenyhítés, ideiglenes lakásbérleti díja, költözés költségei.

Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?

Épületek, építmények esetén: állandó lakás céljára szolgáló épületek, vállalkozás céljára szolgáló épületek, nem lakás céljára szolgáló épületek, épülőfélben lévő épületek, építmények, építmény felszerelések, melyek komoly értéket hordoznak.

Ingóságok esetén: háztartási ingóságok, értéktárgyak, keresőtevékenység vagyontárgyai tartoznak a biztosítási körbe.

Az ingatlanbiztosítás résztvevői: szerződő, biztosított, kedvezményezet.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065