Aegon lakásbiztosítás kalkulátor valamint szerződés kötés vagy váltás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az AEGON Biztosító aktívan folytatja a terjeszkedést Magyarországon, egyre nagyobb szeletet kihasítva a honi biztosítási piacból. A Társaság a mögötte álló tőkeerős nemzetközi anyacég teljes támogatását bírja. Jelenleg is már az ország egyik vezető biztosítási szolgáltatója, de a céljuk, hogy minél több piaci szegmensben megszerezzék az elsőbbséget. Ennek érdekében tovább növelték a termékkínálatot, elébe menve az ügyfelek igényeinek, kibővítették az értékesítési csatornákat, nagy volumenű technikai fejlesztéseket hajtottak végre. Aktív marketing tevékenységüknek köszönhetően nagy eséllyel érhetnek el növekedést a piacon.

AEGON lakásbiztosítás - Partnerünk piacvezető a lakásbiztosítások területén, mely pozíciót szeretne is megőrizni, ezért kibővített szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Ahhoz, hogy el tudjon igazodni a különböző csomagok között, illetve, hogy megtalálja, az Önnek legkedvezőbb ajánlatot ne felejtse el az AEGON lakásbiztosítási kalkulátor segítségét igénybe venni, melyet megtalál portálunkon. Miért piacvezető az AEGON a lakásbiztosításban? Mert lakásbiztosításaik kedvező árképzéssel bírnak, széles kínálattal rendelkeznek, online megköthetők, folyamatos akciók jellemzik, és nem utolsó sorban a gyors kárrendezés. Tovább növelik a közkedveltségüket a folyamatosan bővülő plusz szolgáltatások, kiegészítő biztosítások, melyek révén teljesen egyedi csomagok állíthatók össze. Ahhoz, hogy ebből a széles választékból össze tudja állítani az ön számára legkedvezőbb csomagot használja az AEGON lakásbiztosítási kalkulátor szolgáltatásait.

Nekünk a www.biztoshely.hu biztosítási szakértőinek az a feladatunk, hogy mindenben álljunk az önök rendelkezésére, ahhoz, hogy lakásbiztosítás területén is a legkedvezőbb megoldást választhassák. Bízzon szakértőinkben és keressen minket, vegye igénybe szolgáltatásainkat. Szolgáltatásainkat, rendszerünket akár az otthonában is használhatja, ezzel is garantáljuk a kényelmes ügyintézést. Szolgáltatásaink révén segítjük abban, hogy a különféle kedvezményeket igénybe tudja venni, biztosítóváltás estén felmondjuk ön helyett az előző biztosítást, segítünk önnek a kárrendezésben. Forduljon hozzánk minden kérdésével, problémájával.

A lakásbiztosításról általában: A lakásbiztosítási szerződésben foglaltak alapján a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy egy jövőbeni káresemény bekövetkezése esetén egy meghatározott pénzösszeget megfizet kártérítés címén. A biztosítás szerződője, ezért a biztosító részére előre meghatározott biztosítási díjat kell, hogy fizessen.

A lakásbiztosítás célja tehát nem más, mint az, hogy az előre meghatározott biztosítási események során bekövetkező kár megtérítése. Az alapbiztosítás a következő káreseményeket tartalmazza:tűzkár, robbanáskár, hónyomás, földcsuszamlás, idegen jármű ütközése, viharkár, villámcsapás, jégverés, idegen tárgyak rádőlése, felhőszakadás, földrengés, árvíz, ismeretlen építmény, üreg beomlása, üvegtörés, betöréses lopás, rongálás, rablás, vízkár, felelősségbiztosítás. A lakásbiztosítás a következő eseményekre is kiterjed: rom- és törmelékeltakarítás, oltás, mentés, kárenyhítés, ideiglenes lakásbérleti díja, költözés költségei.

Milyen vagyontárgyak biztosíthatók?

Épületek, építmények esetén: állandó lakás céljára szolgáló épületek, vállalkozás céljára szolgáló épületek, nem lakás céljára szolgáló épületek, épülőfélben lévő épületek, építmények, építmény felszerelések, melyek komoly értéket hordoznak.

Ingóságok esetén: háztartási ingóságok, értéktárgyak, keresőtevékenység vagyontárgyai tartoznak a biztosítási körbe.

Az ingatlanbiztosítás résztvevői: szerződő, biztosított, kedvezményezet.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860