biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Libra életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Libra egy magas összeggel köthető életbiztosítás, 10 milliótól akár 30 millió forintig is terjedhet a biztosítási védelem. Nagyon kedvező konstrukció azoknak, akiknek nagy összegű, több, mint tíz millió forintos hitelük van, amihez a bank előírja a haláleseti fedezettel bíró életbiztosítást, de kiváló megtakarítási lehetőség is annak, aki saját maga és egész családja jövőjéről óhajt gondoskodni, vagy egy remekül megtérülő befektetéssel fel szeretne készülni az előre nem tervezhető kiadásokra.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon Libra olyan kockázati életbiztosítás, mellyel akár több álmunkat, elképzelésünket is meg tudjuk idővel valósítani a nélkül, hogy a mindennapokban különösebben spórolni kellene. A csomag 15 – évre köthető, a belépésre bárkinek van lehetősége 18 és 60 éves kora között, csak azt kell szem előtt tartani, hogy az illető lejáratkor ne haladja meg a 75 éves kort. A biztosított váratlan halála esetén a hozzátartozóknak igen magas biztosítási összeg kerül kifizetésre. Szerencsés esetben, amikor a szerződés lejárta előtt nem kerül sor kifizetésre, az évek alatt befizetett díj fejében a szerződésben meghatározott mértékben az ügyfél egy összegben hozzájut az őt megillető pénzhez, sőt ilyenkor a befizetett díjak egy kedvező befektetésként működnek, hiszen a visszakapott pénzt mindenki kedve szerint használhatja fel.

Az Aegon Libra biztosítási díja rendezhető tetszés szerint éves egyszeri díjfizetéssel, de aki szeretné, havonta, vagy negyedévente is fizethet. A szolgáltatás mindenki kedvére személyre szabhatóan állítható össze, mivel a nők rendelkezésére áll kimondottan az ő sajátos élethelyzetükre megformált 10+2  éle kiegészítő változat, ugyan így a férfiak is válogathatnak 10 féle kiegészítő lehetőségből.

A konstrukció díja szintén egyénileg alakulhat, minden esetben a biztosított életmódjától, korától és egészségének állapotától. Ezek tükrében akár havonta 10.000.- forintos költséggel már szerződni lehet. Kivételes előnyt élvezhetnek akik nem dohányoznak, sőt a fiatal korosztályhoz tartozók is külön kedvezményekkel számolhatnak. A szerződéskötés előtt elvégzendő egészségi állapot felmérése modern eszközökkel és berendezésekkel zajlik le, természetesen ez az ügyfélnek nem kerül pénzébe.

A gazdasági helyzetet követő indexálással megnyugtató módon alakítható a majdani díj összege, hisz ennek mértékét minden évben maga a biztosított határozhatja meg és így számítani lehet arra, hogy amikor sor kerül a kifizetésre a befizetett összeghez képest jóval több kerül majd vissza.