biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon mix életbiztosítás tudnivalói és online árajánlat kérés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Mix életbiztosítás nem csak egy hosszú távra tervezhető, jó konstrukciójú befektetési lehetőség, de mint előtakarékosság is igen jól alkalmazható. A módozathoz biztosítási védelem is hozzárendelhető, így teljes biztonságban tudhatjuk pénzünket és akár rövidebb, akár hosszabb szerződéses időszakban gondolkodunk, csak nyerhetünk vele.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon Mix lehetőséget ad idős korunkban arra, hogy akkori bevételünket hónapról hónapra kipótoljuk, amennyiben szükséges, de rövidebb távon is tervezhetünk, hisz akár gyermekeink iskolai tanulmányaira is fordíthatjuk az ebből származó megtakarítást.

A szolgáltatás mix jellege abból adódik, hogy az alap életbiztosításhoz egyénre szabottan kapcsolhatól különféle kiegészítők, ráadásul ha valaki nagyobb összegű védelmet szeretne, akár több kiegészítő megjelölésére is van lehetőség, például igazán kifizetődő csomag állítható össze, amikor az életbiztosításhoz kiegészítésként választunk balesetbiztosítást, egészségi kiegészítőt, vagy kockázati biztostíást, akár mindegyiket együtt. A lejárat ütemezhető is lehet, ami megengedi, hogy a futam 10. évfordulója után menet közben is már ki lehet vonni pénzt és ezt már az adott időszakban felmerülő kiadásainkra fordíthatjuk szabadon. Mód van az életbiztosítás befektetési egységekhez való hozzárendelésére is, amikor az ügyfél által megfizetett biztosítási díjat a vállalt kockázat mértékének, valamint a választott összeállításnak megfelelően a biztosító saját eszközalapjaiba fekteti be.

Aegon Mix életbiztosítás kötésekor kérhetjük az értékkövető változatot, a szerződés szerinti fedezet pedig bármikor kibővíthető egy - egy kiegészítő modullal. Az életbiztosítás 10 és 25 év közötti időszakra köthető 16 és 65 év közötti korú személyeknek, akik a lejárat időpontjában nem töltik be a 75. évüket.

Biztosításkötéskor hosszú távú döntést hozunk. 10, 15, 25 év alatt adódhatnak olyan jelentősebb kiadások életünkben, amelyekhez fontos, hogy előteremtsük a szükséges összeget. Az AEGON Mix tartamos, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás ütemezett lejárati szolgáltatásával ezeket a helyzeteket is megoldhatja.

A biztosítás ütemezett szolgáltatási modulja lehetővé teszi, hogy a 10. biztosítási évfordulót követően – folyamatos díjfizetésnél, addigi befektetései figyelembevételével – az Ön által meghatározott összegekhez jusson. Ezáltal folyamatos anyagi támogatást nyújthat a kedvezményezett – például felsőfokú tanulmányait végző gyermeke – számára is. Az ütemezett lejárati szolgáltatást legalább tízéves díjfizetési időszak után, a szerződés megszűnéséig veheti igénybe.

A rendkívüli befizetéseket, a rendszeres díjak befektetési összetételétől eltérően is befektetheti a tartam során, sőt nyilatkozhat arról, hogy az adott rendkívüli díjhoz igénybe veszi az adókedvezményt vagy sem.

Különlegesség, hogy műtéti, illetve kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás esetén az első 5 évben a választott műtéti és kórházi napi térítés szolgáltatási elemre nem igényel kifizetést, az 5 év alatt ezen kockázatokra befizetett  kiegészítő díjának 30%-át biztosítása megtakarítási számláján jóváírjuk.