biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon motor casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Motor casco biztosítás minden motorosnak kedvező módozattal szolgál, hiszen például aki az év egy részében leállítja járművét, az a Téli garázs csomag online aktiválásakor máris díjcsökkentést érhet el, mert ezen időtartamra jóval kisebb casco díjat kell fizetnie.

Kérjen árajánlatot online - itt!

A Motor casco biztosítási szolgáltatást azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik elmúltak 26 évesek. Aki megfelel ennek a feltételnek és már régi motorosként 4 évesnél régebbi jogosítványa van, az a biztosítási díjból 5 százaléknyi engedményre számíthat.

Az Aegon Motor casco biztosítással a motor üzembentartója fedezetet nyerhet az általános elemi károkra, töréskárokra és kiegészíthető az alap módozat lopáskár-, valamint balesetbiztosítással is. Kiegészítőként plusz díj fejében fedezet alá vonható motoros ruházat és bukósisak, gyári navigáció, valamint utólagosan szerelt kipufogó is.

A Motor casco online módon direkt kötéssel is elérhető, a casco kalkulátor használatával és amennyiben akár oldalunkon keresztül sikerül választani és dönteni, a szerződéskötésnek nincs akadálya, amennyiben megtörtént a szakértői szemle és az ajánlat postán a biztosítóhoz beérkezett. A casco biztosítási konstrukció megköthető új és használt motorokra egyformán tetszés szerint 10 vagy 20 százalékos de legalább 50, 100, vagy 200 ezer forintos önrésszel.