Aegon motor casco biztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Aegon Motor casco biztosítás minden motorosnak kedvező módozattal szolgál, hiszen például aki az év egy részében leállítja járművét, az a Téli garázs csomag online aktiválásakor máris díjcsökkentést érhet el, mert ezen időtartamra jóval kisebb casco díjat kell fizetnie.

Kérjen árajánlatot online - itt!

A Motor casco biztosítási szolgáltatást azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik elmúltak 26 évesek. Aki megfelel ennek a feltételnek és már régi motorosként 4 évesnél régebbi jogosítványa van, az a biztosítási díjból 5 százaléknyi engedményre számíthat.

Az Aegon Motor casco biztosítással a motor üzembentartója fedezetet nyerhet az általános elemi károkra, töréskárokra és kiegészíthető az alap módozat lopáskár-, valamint balesetbiztosítással is. Kiegészítőként plusz díj fejében fedezet alá vonható motoros ruházat és bukósisak, gyári navigáció, valamint utólagosan szerelt kipufogó is.

A Motor casco online módon direkt kötéssel is elérhető, a casco kalkulátor használatával és amennyiben akár oldalunkon keresztül sikerül választani és dönteni, a szerződéskötésnek nincs akadálya, amennyiben megtörtént a szakértői szemle és az ajánlat postán a biztosítóhoz beérkezett. A casco biztosítási konstrukció megköthető új és használt motorokra egyformán tetszés szerint 10 vagy 20 százalékos de legalább 50, 100, vagy 200 ezer forintos önrésszel.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860