biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Select befektetéses életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító felismerve a befektetéssel kombinált szolgáltatások jelentőségét és időszerűségét, egy jelentősen kedvező szolgáltatással jelent meg a piacon. Az Aegon Select befektetéses életbiztosítás a szokásos biztosítási védelmen kívül nagyon jó konstrukciójú befektetési módozatokra ad lehetőséget. Az Aegon Select egy teljes körű befektetést tesz lehetővé, igen széles skálájú eszközalapokkal, egyedi, személyre szabott csomag összeállításával.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Ez a befektetéses életbiztosítás nem csak egy szokványos életbiztosítási szolgáltatás, a szerződés aláírásával a biztosító garantálja, hogy a majdan kifizetett biztosítási összeg nem lesz kevesebb, mint az évek során befizetésre került díjak összege. A konstrukcióban lehet a kamatadót optimalizálni, ami azt jelenti, hogy a szerződés tízedik évétől a lejáratkor, vagy megszűnéskor a szolgáltatás kamatadó mentessé válik. Ennek alapja a vonatkozó adószabályozás, miszerint a haláleseti, betegségbiztosítási, vagy baleseti biztosítás a kamatadó mentes szolgáltatások körébe tartozik, valamint azokban az esetekben, amikor a kifizetésre a szerződés 10. éve után kerül sor bármely okból, ebben az esetben sem kell majd kamatadót fizetni a felvett biztosítási összeg után.

Igen előnyös tulajdonsága az Aegon Select befektetéses életbiztosításnak, hogy a választott eszközalapok menet közben módosíthatók, változtathatók, e mellett lehetséges persze együtt több eszközalapba is pénzt fektetni. A módozatok között található pénzpiaci-, kötvény-, vagy részvényalap, de akár vegyes eszközalapba is befektethetünk. A lényeg, hogy a szerződéskor választott és összeállított portfóliónkat bármikor meg lehet változtatni és ez a művelet is mentes a kamatadó alól.

Igen jó reklámértékkel bír a csomagnak az a része is, mellyel az ügyfél akár mikor rendkívüli befizetéssel élhet, ennek összege minimálisan egy millió forint lehet. Ezt a plusz befektetni kívánt összeget tetszés szerinti eszközalapba lehet helyezni, akár az előző befektetésektől teljesen függetlenül is. Visszavásárlás is eszközölhető, aki a szerződés lejárata előtt váratlan, kedvezőtlen helyzetbe kerül és szüksége van bizonyos összegre, az minden további nélkül megteheti, hogy a szolgáltatás keretében befektetett pénzből a biztosítási szerződés második hónapja után adott összeget visszavásárol, a szerződésben előre fixált veszteséggel kalkulálva.

Az Aegon Select befektetéses életbiztosítás legalább három millió forintos összeggel indítható el, átutalásos díjfizetéssel. A szerződés választás szerint 10 és 25 éves időtartamú lehet, a biztosított életkora 18 és 80 év közé eshet és ritka kedvező feltétel, hogy az ügyfél kora lejáratkor 100 évben van meghatározva. A konstrukció életbiztosítási kockázatvállalása bármely okból eredő halálesetre kiterjed. Abban az esetben, ha 10 éven belül haláleset következik be, akkor az örökös, illetve a szerződésben megnevezett személy részére a visszavásárolt értékkel csökkentett aktuális pénzalap értéke, vagy adott esetben az évek során megfizetett biztosítási díj összege kerül kifizetésre. Amikor a sajnálatos haláleset 10 év után történik, szintén a befizetett díjösszeg visszavásárlási és ütemezett lejárati szolgáltatás keretében addig kifizetett tételekkel csökkentve kerül kifizetésre, illetve ugyan ilyen feltételekkel – levonásokkal az aktuális pénzalap értékének 101 százaléka.