biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Start befektetéses életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Sok olyan család van hazánkban, akik arról álmodoznak, hogy gyermekeiknek meg tudják adni a lehetőséget az életben való elinduláshoz. Manapság már egy középiskolai tanulmány is tisztességes összegbe kerül annak ellenére, hogy ez az oktatás még ingyenes, de mindannyian tudjuk, hogy ennek is vannak járulékos költségei. Ennek elérésére és egy bármire elkölthető rendszeres takarékosságra kiváló módszer, ha az Aegon Start befektetéses életbiztosítás szerződést választjuk, mely egy egészen új csomag. A módozat egy alapjában megszokott életbiztosítás, de kiváló biztosítási védelemmel párosítva egy pompás előtakarékoskodásra nyújt lehetőséget, sőt amennyiben otthon vásárlására fordítjuk a jövőben a megtakarított összeget, még kedvezményes hitelajánlatban is részesülhetünk.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon Start befektetéses életbiztosítást 16 és 65 év közötti személy kötheti meg, a szerződés ideje tetszés szerinti lehet, ráadásul nagyon előnyös feltétel, hogy az időtartamot menet közben 10 és 20 év közötti intervallumban bármikor meg lehet változtatni, akár kitolni a lejárati időt, akár le is lehet rövidíteni. A szerződés ideje alatt bár mikor megteheti a biztosított, hogy rendkívüli befizetést hajtson végre, ezzel a lejáratkori összeg igen szépen megnövelhető. Amikor valaki a szerződés ideje alatt váratlanul, átmeneti időre rossz helyzetbe kerül anyagilag, lehetőséget kap a díj fizetésének szüneteltetésére átmeneti segítségként, amennyiben átlépte a biztosítás ötödik évfordulóját. Ezen kívül arra is kivitelezhető, hogy az ügyfél a befizetett rendkívüli díjat, vagy annak egy részét minden külön költség nélkül visszavásárolja a biztosítási szerződésben lefixált feltételek szerint.

Az Aegon Start befektetéses életbiztosítás mellé egy millió forint értékű baleseti haláleseti védelem jár, és e mellett még adott esetben tíz millió forint értékű kockázati életbiztosítás is választható kiegészítőként, mely összeghatárt a kockázat elbírálás során határozhatja meg a biztosító.

Összegezve az Aegon Start befektetéses életbiztosítás nagyon nagy könnyebbséget jelenthet a fiatal vagy akár középkorú családos személyeknek, akár családalapítás előtt állnak, akár  mint már többgyermekes szülők szeretnék letenni gyermekeik jövőjének alapjait. Legfőképp azért előnyösebb más életbiztosításokkal szemben ez a konstrukció, mert attól függően, milyen hosszú időtartamra kötjük a szerződést, saját magunkon kívül közvetlen hozzátartozónk – például gyermekünk – is részesülhet bizonyos kedvezményekben abban az esetben, ha lakásvásárlás esetén jelzáloghitelüket az Aegon Magyarország Hitel Zrt-nél kívánják felvenni. Az effajta hitelfelvételnek csupán az az előfeltétele, hogy legalább 18 hónapja rendszeresen fizetett legyen a biztosítási díj, így ebből adódóan minél hosszabb idő telik el a szerződésből rendszeres díjfizetéssel, annál nagyobb kedvezményekben részesülhet a biztosított. Ilyenkor ugyanis többek között számba jöhet az értékbecslési költségek elengedése, a folyósítási díj lenullázódhat, sőt előfordul, hogy a bank az épp aktuális ügyleti kamatból  akár húsz százaléknyi engedményt is ad.