biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító egyike a piacvezető biztosítóknak Magyarországon. Dinamikus fejlődését, és piaci részesedésének megtartása köszönhető egyrészt a nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező anyacég támogatásának, másrészt az itthoni szakemberek kitűnő munkájának. A folyamatos termékfejlesztés biztosítja azt, hogy a lakosság és a vállalati szektor igényeit teljes mértékben ki tudják szolgálni. Első szempont a társaságnál a minőségi ügyfélszolgálat. Az értékesítési hálózat lefedi az ország egész területét, aminek köszönhetően mindenhol könnyen el lehet érni a szolgáltatásaikat. Partnerünk emellett erős technikai fejlesztéseket hajtott végre, aminek köszönhetően online is elérhetők a cég termékei. Az ügyfélközpontúságot mutatja az is, hogy a káresemények 20 %-nál telefonon történik az elfogadás is, aminek köszönhetően néhány napon belül a pénzéhez jut az ügyfél. Természetesen nagy előny az is, hogy a különböző termékek díjának kiszámítását kalkulátorok segítik elő, így az Aegon utasbiztosítás esetében is, melyek természetesen portálunkon is megtalálhatók.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Aegon utasbiztosítás - Az Aegon Biztosító széles kínálattal rendelkezik az utasbiztosítások területén is. Egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, mert mind többen értik meg azt, hogy az utazás, főként a külföldi utazás nem kis kockázatot hordoz magában. Elég ha azt említjük meg, hogy adott esetben egy külföldi gyógykezelés milliókat emészt fel. Az Aegon utasbiztosítás minden helyzetre kínál megoldást. Megkötése egyszerű, gyors, hiszen online is megköthető. Az ügyfelek 18 csomag között válogathatnak, ami önmagában garantálja, hogy minden igényt ki tudnak elégíteni. Használja ki az Aegon utasbiztosítás kalkulátor segítségét oldalunkon, ahol 6 biztosító utasbiztosítási termékeiről is minden információt megkap. További előnye,az Aegon utasbiztosításnak, hogy rugalmas, személyre szabható, és nem utolsó sorban bankkártyával is fizethet.
 
Ma a biztosítók hihetetlen termékkínálattal rendelkeznek, ezért feltétlenül javasolt segítség igénybe vétele. Portálunkon minden segítséget megtalál, ahhoz, hogy ne csak a legkedvezőbb díjjal rendelkező biztosítást kösse meg, hanem ezt úgy tudja megtenni, hogy mellette a legtöbb kedvezményt is igénybe tudja venni. Oldalunkon az Aegon utasbiztosítás kalkulátor mellett, további 5 biztosító, több mint 20 utasbiztosítási ajánlatát is kitudja számolni. Amennyiben kérdése van jelezze felénk, és mi a legrövidebb időn belül visszahívjuk. Amennyiben pedig döntésre jutott, akkor arra is van lehetősége, hogy egyszerűen, gyorsan meg is kösse nálunk biztosítását. Kösse meg nálunk online a biztosítását, és mi a kárrendezésben is segítségére leszünk. Mi önért dolgozunk. Keressen minket.   

Az utasbiztosításról: Az utasbiztosítás a külföldön előforduló veszélyekben és kellemetlen helyzetekben nyújt védelmet és anyagi támogatást. A kellemetlen események, helyzetek (pl. baleset, betegség, lopás, rablás, poggyász eltűnése, pénz elfogyás stb.) belföldi nyaralásnál is kellemetlen pillanatokat okozhat, de külföldön teljesen elronthatják nyaralását vagy üzleti útját. Az utazás előtti utasbiztosítás kötés biztosítja a nyugodt külföldi tartózkodást, mert az ember tudja, hogy nincs egyedül abban az esetben, ha valamilyen probléma, baj következne be. Fontos, hogy az utasbiztosítás asszisztencia szolgáltatása az egész világon elérhető a nap 24 órájában magyar nyelven. Ne feledje, hogy az utasbiztosítás online megköthető, de kizárólag az utazás előtt, Magyarország területén. Érdemes azt a pár percet ráfordítani, ami az informáláshoz, illetve az online megkötéshez szükséges.