Aegon Vénusz életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító Vénusz életbiztosítás programjával egy olyan csomagot kínál, mellyel a hagyományos életbiztosítás mellett egy komplex egészségbiztosítási konstrukcióra is szerződhetünk. Remek megoldás az életben előforduló nem várt helyzetek esetén, hisz egy megbízható anyagi támasszal számolhat a család.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A Vénusz életbiztosításra való szerződéskötés előtt a biztosító elvégzi a kockázatbírálatot, majd ennek függvényében a program modulrendszerű felépítéséből adódóan az alapszolgáltatáshoz 12 féle kiegészítő rendelhető, ezzel igen jól bővíthető a biztosítási védelem. Ezen kívül a szolgáltatáson belül megtakarításra is van mód, mivel az ügyfélnek lehetősége nyílik a biztosítási díjon felüli rendkívüli befizetésekre, vagy akár menet közben bármikor megemelhető a díj maga. Szerződéskötéskor a biztostíott saját maga határozhatja meg, hogy a megtakarítás az általa kiválasztott befektetéssel történjen, vagy a díjakból származó megtakarításra garantált hozamot szeretne.

Az Aegon Vénusz életbiztosítás főleg a nők számára megfelelő védelem és gondoskodás, hisz általában az anya, a feleség az, aki a család hátterében működve összetartó erőt jelent. Egy nem várt betegség anyagilag is visszavetheti az egész családot, akár hány kereső is van már. Erre a biztostíási formára érdemes a nőknek már fiatal korban szerződni, de nagy segítség lehet azoknak is, akik már a középkorosztályba tartoznak, felkészülnek váratlan eseményekre, vagy akár akit magában az öngondoskodás, jövőben megvalósítandó tervek elérése vezérel. A már korosabb hölgyek ezzel az életbiztosítási konstrukcióval egy rendszeres megtakarításra kaphatnak lehetőséget biztostíási védelem mellett, de a szolgáltatással halálesetre felkészülve anyagi biztonságot is teremthetnek szeretteik számára.

A Vénusz életbiztosítási program újat jelent azon a téren, hogy nem csak egy esetleg előforduló műtéti és kórházi kezelésre vonatkozó napi térítési díj szerepel a kockázatvállalás soraiban, hanem kimondottan nőkre vonatkozó kiegészítőkkel lehet az alapszolgáltatást tovább bővíteni, mint például egy felmerülő műtét esetében az ezzel járó egyszeri nagyobb kiadások fedezete.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.