biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Vénusz életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító Vénusz életbiztosítás programjával egy olyan csomagot kínál, mellyel a hagyományos életbiztosítás mellett egy komplex egészségbiztosítási konstrukcióra is szerződhetünk. Remek megoldás az életben előforduló nem várt helyzetek esetén, hisz egy megbízható anyagi támasszal számolhat a család.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A Vénusz életbiztosításra való szerződéskötés előtt a biztosító elvégzi a kockázatbírálatot, majd ennek függvényében a program modulrendszerű felépítéséből adódóan az alapszolgáltatáshoz 12 féle kiegészítő rendelhető, ezzel igen jól bővíthető a biztosítási védelem. Ezen kívül a szolgáltatáson belül megtakarításra is van mód, mivel az ügyfélnek lehetősége nyílik a biztosítási díjon felüli rendkívüli befizetésekre, vagy akár menet közben bármikor megemelhető a díj maga. Szerződéskötéskor a biztostíott saját maga határozhatja meg, hogy a megtakarítás az általa kiválasztott befektetéssel történjen, vagy a díjakból származó megtakarításra garantált hozamot szeretne.

Az Aegon Vénusz életbiztosítás főleg a nők számára megfelelő védelem és gondoskodás, hisz általában az anya, a feleség az, aki a család hátterében működve összetartó erőt jelent. Egy nem várt betegség anyagilag is visszavetheti az egész családot, akár hány kereső is van már. Erre a biztostíási formára érdemes a nőknek már fiatal korban szerződni, de nagy segítség lehet azoknak is, akik már a középkorosztályba tartoznak, felkészülnek váratlan eseményekre, vagy akár akit magában az öngondoskodás, jövőben megvalósítandó tervek elérése vezérel. A már korosabb hölgyek ezzel az életbiztosítási konstrukcióval egy rendszeres megtakarításra kaphatnak lehetőséget biztostíási védelem mellett, de a szolgáltatással halálesetre felkészülve anyagi biztonságot is teremthetnek szeretteik számára.

A Vénusz életbiztosítási program újat jelent azon a téren, hogy nem csak egy esetleg előforduló műtéti és kórházi kezelésre vonatkozó napi térítési díj szerepel a kockázatvállalás soraiban, hanem kimondottan nőkre vonatkozó kiegészítőkkel lehet az alapszolgáltatást tovább bővíteni, mint például egy felmerülő műtét esetében az ezzel járó egyszeri nagyobb kiadások fedezete.