biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Vital kockázati életbiztosítás tudnivalók és ajánlat kérés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az egyénnek és a családnak egyaránt legfontosabb értéke az egészség. Épp ezért remek megoldás a gondoskodás szempontjából egész családunkra nézve az Aegon Vital kockázati életbiztosítás, mely még arra is ösztönöz bennünket, hogy egészségünket óvjuk, megőrizzük és állandóan karbantartsuk. A konstrukcióval egy teljes biztonságot nyújtó fedezetet garantálhatunk gyermekeink számára, mert például egy sajnálatos haláleset bekövetkeztekor legalább az anyagi biztonság nem vész el.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon a piacon elsők közt van jelen ezzel a kiváló szolgáltatással, hisz az Aegon Vital kockázati életbiztosítás az átlagnál jóval magasabb fedezetet kínál, és mivel a kedvezmények mértéke a biztosított egészségi állapotától függ, így a remek feltételek mellett még az egészséges életmódra is ösztönzi az ügyfeleket. A módozat egy kizárólagosan kockázati életbiztosítás, mely a haláleset okától függetlenül vállalja a kockázatviselést a szerződésben megszabott akár 10 millió forint összegű kártérítési limittel is.

Az Aegon Vital 18 és 60, illetve Prémium kategóriában 18 és 70 éveskor között köthető meg, 5-40 év közötti tartamra, a nők esetében 10+2, a férfiakra vonatkozóan pedig 10 féle kiegészítő hozzárendelésével, melyeket speciális élethelyzetektől függően tetszés szerint lehet megválasztani. A szolgáltatás igen kedvező áron érhető el, a biztosított életmódjától, korától és egészségének állapotától függően már ötezer forintos biztosítási díjjal is elindítható, a díj megfizetésének módja és gyakorisága pedig választható, lehet havonta, negyedévente, vagy félévente történő díjrendezést vállalni.

Az Aegon Vital kockázati életbiztosítással főként azok az ügyfelek járnak jól, akiknek esetleg élő életbiztosítási szerződése nem garantál olyan széles körű fedezetet, mint a Vital, kedvezően köthet, aki megfelelően jó egészségi állapotban van, de annak is megnyugtató biztonságot jelenthet ez a csomag, aki most épp remek anyagi háttérrel rendelkezik, de felkészül egy esetleges jövedelem kiesésre. Hogy a társaság mennyire értékeli kedvezményekben is kifejezve az ügyfél egészségre törekvő életmódját, a legjobban az bizonyítja, milyen konkrét kedvezményekkel jutalmazza ezt. Elengednek a díjból annak az ügyfélnek, aki nem dohányzik, sőt további engedményre számíthat, akinek életmódja már a biztosítás megkötése előtt is a legjobb egészségi állapotot támasztja alá és ennek ellenőrzésére a biztosítón keresztül abszolút modern technikai felszereléssel, ingyenesen végzik el az orvosi vizsgálatot. Minél fiatalabb korban kötjük meg az Aegon Vital kockázati életbiztosítást, annál jövedelmezőbb lehet.