biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Vitál Manager Program

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Vitál Manager Program egy olyan magas összegű kockázati életbiztosítás, mely kifejezetten cégtulajdonosok és vezető beosztású tagok részére lett kifejlesztve. A szolgáltatás tíz-, illetve száz millió forintos nagyságrendben biztosít védelmet. A csomag számtalan konstrukciót és többfajta díjkedvezményt kínál fel, természetesen személyre szabható, az ügyfél maga választhatja meg, milyen összeállítású biztosítást kíván kötni.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon Vitál Manager Program keretében a vállalat vezetője nem csak saját magáról, de egész családjáról is gondoskodhat úgy, hogy a biztosítási díj teljes egészben költségként elszámolható. A szolgáltatás bizonyos formája megköthető a cég kulcsembereire, pontosabban arra az esetre, ha egy igen fontos embert a cég elveszít, akkor a biztosítási összeget a kulcsember pótlására lehet fordítani. A vállalat számára különösen fontos munkaerő megtartása is biztosítható, ezzel a változattal a cég nagy összegű biztosítást kötve hosszú távon gondoskodhat az illető személyről és családjáról is. Fedezet alá vonható e formációval üzletrész, ennek nagy előnye, hogy amennyiben több tulajdonosa van a vállalkozásnak, az üzletrész megváltásra a biztosítási összeggel fedezetet lehet teremteni. Természetesen fentiek mellett az Aegon Vitál Manager Program sokféle kiegészítővel szerelhető fel, igény szerint.

A Vitál Manager Magyarországon a biztosítási piacon egy teljesen egyedi újdonság, olyan kizárólag kockázati életbiztosítás, ahol a díjkedvezmények mértéke a biztosított személy egészségi állapotától függően alakul. Ezt az igen modern szolgáltatást hazánkban az Aegon Biztosító kínálja elsőként, együttműködésben a Citi bankkal, mivel az ő ügyfeleik ezt a szolgáltatást már igénybe vehetik a személyi bankárok útján.

Az Aegon Vitál Manager Program nem csak igen jó díjon köthető meg, de a szolgáltatás nagyon jól alakítható is. Azokra a biztosítani kívánt ügyfelekre nézve, akik kiváló egészségi állapotban vannak, a kedvező díjszabás mellett még magas kedvezmények is szóba jöhetnek, illetve választható az a módozat, ahol a díjat nem kívánják csökkenteni, de az adott összegért jóval szélesebb körű szolgáltatás vehető igénybe. A biztosítási szerződés megkötésének feltétele tehát egy komplett egészségügyi vizsgálat, melyet abszolút modern technikai háttérrel, díjmentesen lehet elvégeztetni.

Az Aegon Vitál Manager Program körében megkötött kockázati életbiztosítások után az adótörvények vonatkozó rendelkezései szerint igénybe vehető adókedvezmény, és a módozat után nem kell örökösödési illetéket sem fizetni. A biztosított halála esetén a biztosítás nem kerül hagyatéki eljárás alá, az esetleges adósság nem száll át az örökösre, azonban mint örökséghez, a szerződésben megjelölt személy igen hamar hozzáférhet.

A Vitál Manager mindenféle képen kifizetődő azoknak a vállalatvezetőknek, akik saját személyüket, fontos szerepet betöltő munkatársaikat és családjukat, vagy akár üzletrészüket szeretnék teljes biztonságban tudni.