biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz belföldi szállítmánybiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A magyar vállalkozások között nagyon sok olyan van, amelyik rendszeres szállítással, szállítmányozással kapcsolatos tevékenységet folytat belföldön. Ezek a cégek rengeteget takaríthatnak meg, amennyiben az Allianz belföldi szállítmánybiztosítással védik szállítmányaikat. A fuvarozás során bármikor megtörténhet, hogy olyan váratlan, előre nem látható esemény fordul elő, mely miatt a szállított vagy fuvaroztatott áru sérül, netán meg is semmisül. Ezekre a kiszámíthatatlan történésekre biztosíthatják be fuvarozott cikkeiket a vállalkozások.

Online szállítmánybiztosítás árajánlat kérés, itt!

Az Allianz belföldi szállítmánybiztosításra
szerződést köthet minden olyan gazdálkodó szervezet – legyen az címzett vagy feladó, fuvarozó, vagy szállítmányozó – amelyeknek érdeke azon szállított cikkek biztosítása, védelme, amiket saját maguk kockázatára fuvaroztatják, illetve maguk fuvarozzák. A szerződés biztosítottja minden esetben a szállítmányozott vagyontárgyak tulajdonosa kell legyen. A fuvarozók és szállítmányozók szállítmánybiztosítást kizárólag saját vagyontárgyaik tekintetében köthetnek.

Az Allianz belföldi szállítmánybiztosítás keretében a biztosító kockázatviselése azon káreseményekre terjed ki, amikor a fuvarozott szállítmányban kár keletkezik, a fuvar teljes időtartamára vonatkozóan úgy, hogy ebbe az időtartamba beletartozik a fel-, illetve lerakodás és az átrakás is.

A biztosítás köthető all risk módozatban, mely fedezetet nyújt a véletlenszerűen bekövetkező olyan dologi károk esetére is, melyek nem szerepelnek kizárásként a szerződésben. Köthető olyan változat, ahol nevesített kockázatok kerülnek lefedésre – meghatározott veszély nemek szerint -, ezen kívül a fuvarozó egyetlen útra vonatkozóan is szerződhet, vagy akár egy évre szóló keretbiztosítást is köthet.

Weboldalunkon minden fontos információt el tud olvasni az Allianz belföldi szállítmánybiztosítással kapcsolatosan. Ha sikerül kiválasztani, melyik konstrukciót kívánja vállalkozására nézve megkötni, melyik a legkifizetődőbb, nincs más teendő, mint felvenni velünk a kapcsolatot.