biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz casco biztosítás kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz annak ellenére, hogy piacvezető biztosító, nem ül a babérjain, ami tükröződik abban is, hogy erőteljesen folytatja a termékei finomítását, illetve új termékekkel jelenik meg. Szerencsésen egyesül a társaság életében a nagy nemzetközi tapasztalat és a hazai szakemberek helyismerete. Felismerve a jövő kihívásait a technikai fejlesztéseket sem hanyagolták el, hogy az ügyfelek a lehető legegyszerűbben, és legkényelmesebben intézhessék ügyeiket. Az Allianz anyacége a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója, Európában pedig piacvezető. A világ 70 országában van jelen. Ezáltal a magyarországi Allianz is része egy olyan jól működő nemzetközi rendszernek, melynek tapasztalatai komoly segítséget jelentenek az itthoni munkában is. Partnerünk az Allianz Biztosító, egy olyan biztosítási vállalkozás, melynek ajánlatait nem lehet kihagyni akkor, amikor az ember valamilyen biztosítást akar kötni. Piaci mérete, innovatív tevékenysége, ügyfélközpontúsága, informatikai fejlettsége miatt megkerülhetetlenek. Nem véletlen, hogy az Allianz a casco biztosítások piacán is piacvezető. Amennyiben meg szeretné ismerni casco kínálatukat, illetve szeretne díjkalkulációt végezni, akkor használja ki az Allianz casco biztosítás kalkulátor adta lehetőségeket, melyet megtalálhat portálunkon is.


Az Allianz casco biztosítás - Az Allianz a mind igényesebb kiszolgálás jegyében mindig törekedett a szolgáltatásainak a díjazását úgy alakítani, hogy azok minden ügyfelük számára kedvező legyen. Így van ez az Allianz e-casco biztosítás esetében is. Amellett, hogy kedvező díjszabású, gyorsan, egyszerűen megköthető, több féle fizetési mód közül válogathat, és nem utolsó sorban az online ügyintézésnek köszönhetően az ügyintézés is kényelmesen bonyolítható. Partnerünknél folyamatosan élhetnek az ügyfelek olyan kedvezményekkel, akciókkal, mint a díjcsökkentés, termékkapcsolás, hűségprogram, és még sorolhatnánk. Az Allianz e-casco, és a mellé köthető kiegészítő biztosítások szinte minden káreseményre fedezetet biztosítanak. További előnyei a rugalmasan változtatható önrész, néhány tartozék kivételével az autóra minimum 6 év avulás mentességet biztosítanak. Keresse az Allianz e-cascót, ismerje meg a benne rejlő lehetőséget, melyhez nagy segítséget nyújt az Allianz casco biztosítási kalkulátor.
  
Partnerünkről, termékeiről többet is megtudhat portálunkon, ahol lehetősége van, hogy információkat szerezzen be a casco biztosításról is, illetve a különböző biztosítók ajánlatait összevesse díjszámoló rendszerünk segítségével. Segítségére leszünk abban is, hogy a biztosítók által kínált kedvezményekből ön minél többel tudjon élni. Amennyiben pedig kiválasztotta az önnek legmegfelelőbb cascót, akkor nálunk meg is kötheti. Mindenben állunk rendelkezésére. Keressen minket minden esetben. Szakembereink mindig elérhetők, írjon nekünk, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt. Rendelkezésér állunk tanácsadással, információkkal, szerződéskötési lehetőséggel, és nem utolsó sorban szükség esetén a kárrendezésben is.

Mi is az a casco? - A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a gépjármű fenntartók használatában levő gépjárműben (leggyakrabban személyautóban) keletkezett károkat kifizesse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (legyen szó sajáthibás balesetről, vagy ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó, illetve alkatrészeinek eltulajdonítására. A gépjárművekben gyakran sérülnek, és ezek a sérülések nagy összegűek is lehetnek, így a viszonylag nagy kockázat miatt a CASCO nem tartozik az olcsó biztosítási formák közé. Új autók vásárlásakor mégis ajánlott megkötni (főként akkor, ha az autót hitel igénybevételével vettük), de fiatal használt autóra is kínálnak már igényeinknek megfelelő, de olcsóbb szerződést. A CASCO szerződések díját két alapvető tényező határozza meg: az egyik az autó új értéke, a másik a választott önrészesedés mértéke. Az önrész mértékét a szerződés kötelezően tartalmazza, egyrészt konkrét összeg (pl. 100.000 Ft), másrészt százalékos alakban (pl. 10%). A kettő közül mindig a nagyobbik érték lesz az, amit a biztosító a kártérítés összegéből levon, és így ezt nekünk kell állnunk. Logikusan következik ezek után, hogy a biztosítás díját az önrész emelésével tehetjük olcsóbbá, ezt azonban alaposan át kell gondolni.