biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Cégmester Vállalkozás biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Előnyös, kedvező feltételekkel köthető az Allianz Cégmester Vállalkozás biztosítás azon kisvállalkozások részéről, melyek működése során a foglalkoztatottak száma nem több tíz főnél, az éves bruttó árbevétel nem több száz millió forintnál és a vállalkozás vagyonának értéke nem haladja meg a százmillió forintot.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

A szolgáltatás keretében több féle egymással összefüggő módozatot lehet választani, minden vállalkozás a maga képére formálhatja és a legelőnyösebb összeállításra szerződhet. A módozat előnye, hogy elégséges fedezetet nyújt egyrészt uniós pályázatok során előírt biztosítási elvárások tekintetében, valamint banki hitel igénybevételekor szintén, hiszen a kockázatviselés kiterjed tűz- és elemi károkra úgy mint villámcsapás, épület összeroppanás, tűz- és robbanás okozta károkra, sőt ismeretlen födi járművek és légi járművek által előidézett káreseményekre is.

Az Allianz Cégmester Vállalkozás biztosítás EU csomagja az a konstrukció, melyet a hazai kis vállalkozók legtöbbször megkötnek, ezzel a szolgáltatással a biztosító kockázatvállalása lefedi a tűz- és elemi károk, az ismeretlen földi járművek, a légi járművek által okozott káreseményeken kívül azokat a káreseteket is, melyek egy árvíz, földrengés, vihar,  hó nyomás, vagy jégverés következében keletkeznek. Fedezetet jelent ez a módozat az épületekhez tartozó gőz- és vízvezetékek töréskára tekintetében, tartalmaz rablás- és betöréses lopásbiztosítást, valamint egy általános felelősségbiztosítást is.

A szolgáltatás Midi csomagja az átlagos igények szempontjából teljes körű védelmet biztosít kisvállalkozások számára, a kockázatviselés az EU csomagban felsoroltakon kívül kiterjed technológiai csővezeték töréses okán felmerült károkra, vandalizmus miatt bekövetkező károkra, olyan költségekre, melyek egy üzemszünettel összefüggésben keletkeznek, üvegtörés kárra, ezeken kívül munkáltatói felelősségbiztosítást, valamint bérlői felelősségbiztosítást is magában foglal a konstrukció.

Az Optimum csomag megkötésével teljes körű fedezet nyerhető egy kisvállalkozás részére, a kockázatvállalás itt már igen széles kiterjedésű. Ezzel a szerződéssel védelemben részesül a kisvállalkozás tűz- és elemi károk esetére, az előző modulok szerint, általános felelősségbiztosításra, rablásbiztosításra, valamint betöréses lopás biztosításra is szól a kockázatviselés. A szerződés fedezetet garantál munkáltatói-, valamint bérlői felelősségbiztosítás tekintetébe, vandalizmus miatti káreseményre, üzemszünet előfordulása miatt felmerülő kiadásokra, de szintén kártalanít a biztosító amikor üveg töréskár merül fel, vagy technológiai csővezeték törése miatti kár keletkezik.

Az Allianz Cégmester Vállalkozás biztosítási csomag közül a Maximum csomag a legátfogóbb, hiszen ez az a módozat amely az összes kockázati jelleggel bíró biztosítási feltételek együttes alkalmazásával minden vagyonbiztosítási fedezetet magában foglal, melyre egy vállalkozásnak igénye lehet. Beletartozik az Optimum modul összes felelősségbiztosítása, ezek mellett pedig kiegészül a szennyeződéseltakarítással kapcsolatos kiadásokra, költségekre szóló fedezettel, sőt e mellett a bérbeadói felelősségbiztosítással is.

Az Allianz Cégmester Vállalkozás biztosítás egy könnyen megköthető, remek szolgáltatás, kedvező díjjal, online módon akár oldalunkon keresztül is pár perc alatt összeállítható. Igen kedvező szerződéses feltétel, hogy amennyiben olyan kisvállalkozásra szeretné a csomagot megkötni, mely egy már Allianz lakóközösség biztosítással rendelkező házban működik, akkor mód van arra, hogy a kisvállalkozás tekintetében a választott új modulokra kell csak szerződést kötnie, tehát amely kockázatok a ház biztosításában szerepelnek, azokra már nem szükséges a kisvállalkozásnak újból fedezetet kérnie.