biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz e-Casco biztosítás online kötése és bemutatása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz e-Casco biztosítás abszolút követi a XXI. század technikai adottságait, és lehetőségeit, ma már az internet szinte minden egyes háztartásban elérhető. Vásárolunk, adunk – veszünk ezen a fórumon és ugyan így biztosítás kötésre is van lehetőség. Így az e-Casco akár a mi oldalunkon keresztül is gyorsan és könnyedén megköthető, az ezzel kapcsolatos ügyeket pedig lakásunkból egy karosszékből intézhetjük. A díj fizetése is elektronikus úton történik, Ön akár lehívásos módszerrel, akár bankkártyával fizet, csak megnyomja a gombot és már rendezte is a díjakat.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Mint az e-szolgáltatások általában, ez a termék is attól kiváló, hogy az ügyintézés minden tekintetben abszolút elektronikus úton zajlik, a szerződés megkötését és a kárbejelentést is ide értve. A szükséges iratok mind letölthetők interneten keresztül, és mivel az e-szerződésnek feltétele, hogy az ügyfél megadja mobil telefonszámát, e-mail címét, így természetes, hogy minden fajta értesítőt, tájékoztató levelet is ezen a módon küld meg a biztosító. Az ügyintézés és levelezés időtartama így minimálisra csökken, az ügyfél szinte azonnal kézhez kapja ezeket. Ahhoz, hogy ennek az igen modern és kényelmes szolgáltatásnak részese lehessen, csupán egy egyszerű szerződést kell aláírni az Allianz Ügyfélportállal. Nagy értéke az e-módozatoknak a gyorsaságon és egyszerűségen kívül, hogy mivel papír alapú dokumentációk nem kell készüljenek ez esetekben, így a konstrukció még környezetkímélő és főleg költségtakarékos is.

Az Allianz e-Casco biztosítás személygépkocsikra, utánfutókra, motorokra, lakókocsikra, valamint nehéz- és könnyű pótkocsira köthető, de flottára, valamint veterán autókra nem vehető igénybe. Ez a remek e-konstrukció fedezetet biztosít rongálás, koccanásos baleset, elemi csapások okozta károk esetére, de persze a kockázat lopásra is kiterjed. Az Allianz e-Cascóval Ön teljes biztonságot élvez, mivel kártérítés vonatkozik az egész jármű extra-, és széria tartozékaira (a szerződésben kikötött esetleges luxustartozékok kivételével), az előírásoknak megfelelő biztonsági gyermekülésre, a könnyűfém keréktárcsákra egészen ötszázezer forint értékhatárig, de még a beszerelt hifire is.

Az e-Cascot az Allianznál az ügyfél teljesen személyre szabottan maga állíthatja össze, a konstrukció rugalmasan alakítható az önrész tekintetében is, a védelem sok kiegészítővel tehető teljessé, mint például a kiegészítő poggyász-, élet- és utasbiztosítás. Nagyon kedvező a szerződés a tekintetben, hogy a navigációs berendezéseket, forgó- és kopó alkatrészeket, valamint a kötelező tartozékokat kivéve a gépjárműre avulás mentességet biztosít legalább hat év időtartamra. Az Allianz e-Casco biztosításnál a díj ugyan úgy fizethető havonta, negyedévente, félévente, vagy évente egyszer egy összegben, mint a régi fajta papír alapú cascónál.

Régi casco tulajdonosok figyelmét felhívjuk arra, hogy az Allianz Casco módozatú, már élő régi módszerrel kötött casco biztosítások minden nehézség nélkül átválthatók e-Cascóra, egy egyszerű szerződésmódosítással, melyet megbízás birtokában szintén elintézünk Önnek. Az e-Cascóra való átszerződés esetén a díjak az új konstrukcióhoz lesznek igazítva és ami nagyon fontos, hogy a régi papír alapú biztosításhoz igénybe vett kiegészítők nem vesznek el, azok továbbra is megegyeznek az alap casco szerződés szerinti kockázatviselési feltételeivel. A kiegészítő modulok díja tehát változatlan marad, dijaik kiegyenlítése pedig együtt történik az e-Cascoval.

Az internetes e-Casco díjának befizetéséről is ugyan úgy számlát ad a biztosító, mint a papíralapú szolgáltatásnál, még pedig elektronikus számla formájában, amelyet az Allianz biztosító a díjfizetés esedékességét megelőzően pár nappal előbb megküld az ügyfélnek e-mailben.

A hagyományos cascóhoz kötődő szemle az e-biztosításnak is feltétele, azonban ennél a módozatnál a szemlézést személygépkocsi és motorkerékpár esetén maga az ügyfél végzi, méghozzá úgy, hogy a gépjárműről digitális fényképeket készít, majd az Ügyfélportál Online szemle menüpontjára kattintva azokat feltölti a rendszerbe és így elektronikus módon megküldi az Allianz részére. Persze ügyelni kell arra, hogy a készített fotókat a biztosító be tudja azonosítani, ezért  feltöltéskor szükséges megadni az adott jármű e-Casco biztosítás ajánlatának számát és feltétlenül fel kell tüntetni az e-mailcímünket is.

Amikor e-Casco ügyfélként káreseményt szeretnénk bejelenteni, itt is többféle lehetőség kínálkozik, mert adott az elektronikus úton történő bejelentési mód, de e mellett persze megmaradt a választási lehetőség, mivel ezen túl is bejelenthető a káreset a hagyományos telefonos, illetve személyes módon is. Az azonban nagy biztonságot jelenthet mindenki számára, hogy a kárbejelentés akár melyik formában is történik, az ezzel összefüggő adatszolgáltatásokat, a szükséges nyomtatványok letöltését minden esetben e-Cascora szerződött ügyfélként az Ügyfélportálon keresztül bonyolíthatjuk, gyorsan és ingyenesen.