biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Elektronikus berendezések biztosítása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A mai modern világban már talán egyáltalán nincs olyan cég, vállalkozás, mely ne működtetne elektronikus berendezéseket, többet is. Ezek ma már elengedhetetlenek akár termékek előállításáról, akár az ügyviteli feladatok végzéséről legyen szó.

Online árajánlat kérés itt!

Az Allianz Elektronikus berendezések biztosítása egy kiváló termék, mely biztonságot nyújt arra az esetre, ha az elektronikus berendezések valamelyike elromlik, vagy egy váratlan káresemény során tönkremegy. Egy számítógép pótlása sem kis összeg, hát még az ennél is bonyolultabb gépeké, berendezéseké. Mindenképpen megéri ezeket az eszközöket biztosítási fedezet alá vonni.

Az Allianz Elektronikus berendezések biztosítása ajánlható minden cégnek, vállalatnak, egyéni vállalkozónak, sőt egyesületek, alapítványok is szerződést köthetnek erre a szolgáltatásra. A konstrukció keretében fedezet alá vonható bármely elektronikus berendezés, elektromos vezérléssel működő berendezések és gépek, valamint az ezek működtetéséhez feltétlenül szükséges berendezések is. A biztosítás egy minden kockázatot lefedő vagyonbiztosítás, mely értelmében a biztosító kártérítést fizet váratlanul, előre nem láthatóan és véletlenszerűen bekövetkező dologi károkra, természetesen azokra, melyek az adott szerződésben nem kerülnek kizárásra. Az alapmódozat mellé sokféle kiegészítő rendelhető hozzá.

Oldalunkon azonnal megtekinthetők az Allianz Elektronikus berendezések biztosítására vonatkozó szerződéses feltételek, az alapdíjak és a kiegészítők díjai. Önnek nem kell a biztosítónál sorban állnia, csak egy megbízást küld felénk és mi már készítjük is elő a szerződést.