biztoshely biztositas

Allianz flotta kötelező biztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Allianz flotta kötelező biztosítást minden vállalkozás megkötheti, amelynek minimum 5 gépjármű van a tulajdonában, illetve legalább ennyit üzemeltet. A módozathoz tartozó ügyfélszámla szolgáltatás is kedvez az ügyfélnek, mert ezzel lehetővé válik, hogy a flotta minden autójára egy számlán fizethessük a díjakat, e mellett természetesen szabadon választható, hogy lehívásos módszerrel, vagy bankkártyával fizessük meg a díjakat.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Az Allianz flotta kötelező biztosításra szerződést köthet bármely jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozók, akik megfelelnek annak a feltételnek, hogy a legalább 5 db járművel rendelkező parkjukban minden gépjármű tekintetében megegyezik az üzembentartó és a tulajdonos személye. A szolgáltatás igénybe vehető személyautók, motorkerékpárok, lassú járművek, teherautók, pótkocsik és vontatók, segédmotoros kerékpárok munkagépek és mezőgazdasági vontatók, valamint autó- és trolibuszok tekintetében is, sőt a módozat alá a quadok is bevonhatók.

Igen előnyös az Allianz flotta kötelező biztosítás abból a szempontból is, hogy a flottába bár mikor be lehet vonni újonnan vásárolt gépjárművet, és az így keletkező több szerződés kezelése is egyben történik, ami a díjfizetést illeti.

A weboldalunkon elérhető flotta biztosítás árajánlat kérő kalkulátort megnyitva Ön máris láthatja az Allianz flotta kötelező biztosítás feltételeit, megismerheti, milyen módon köthető szerződés, valamint a díjak is láthatók. Ha egy alkuszi megbízást küld részünkre, semmi más teendője nincs, mint kiválasztani a pontos konstrukciót, megadni adatait és minden mást elintézünk Ön helyett.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860