biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz flotta kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz flotta kötelező biztosítást minden vállalkozás megkötheti, amelynek minimum 5 gépjármű van a tulajdonában, illetve legalább ennyit üzemeltet. A módozathoz tartozó ügyfélszámla szolgáltatás is kedvez az ügyfélnek, mert ezzel lehetővé válik, hogy a flotta minden autójára egy számlán fizethessük a díjakat, e mellett természetesen szabadon választható, hogy lehívásos módszerrel, vagy bankkártyával fizessük meg a díjakat.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!

Az Allianz flotta kötelező biztosításra szerződést köthet bármely jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozók, akik megfelelnek annak a feltételnek, hogy a legalább 5 db járművel rendelkező parkjukban minden gépjármű tekintetében megegyezik az üzembentartó és a tulajdonos személye. A szolgáltatás igénybe vehető személyautók, motorkerékpárok, lassú járművek, teherautók, pótkocsik és vontatók, segédmotoros kerékpárok munkagépek és mezőgazdasági vontatók, valamint autó- és trolibuszok tekintetében is, sőt a módozat alá a quadok is bevonhatók.

Igen előnyös az Allianz flotta kötelező biztosítás abból a szempontból is, hogy a flottába bár mikor be lehet vonni újonnan vásárolt gépjárművet, és az így keletkező több szerződés kezelése is egyben történik, ami a díjfizetést illeti.

A weboldalunkon elérhető flotta biztosítás árajánlat kérő kalkulátort megnyitva Ön máris láthatja az Allianz flotta kötelező biztosítás feltételeit, megismerheti, milyen módon köthető szerződés, valamint a díjak is láthatók. Ha egy alkuszi megbízást küld részünkre, semmi más teendője nincs, mint kiválasztani a pontos konstrukciót, megadni adatait és minden mást elintézünk Ön helyett.