biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz lakásbiztosítás kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A lakásbiztosítási piac az utóbbi években a sorozatos káreseményeknek köszönhetően folyamatosan bővül. Partnerünk az Allianz Biztosító a rá jellemző aktivitással tevékenykedik ebben a piaci szegmensben is. Az Allianz Hungária Biztosító a világ egyik legnagyobb pénzügyi csoportjának a leányvállalata, melynek köszönhetően piacvezető a hazai biztosítási piacon. Mindezt nem csak a nemzetközi háttérnek köszönhető, hanem a hazai szakemberek munkájának is. Jellemzően igyekeznek termékeikkel az ügyfelek igényei előtt járni, mind a termék paletta színességében, mind a minőségben, személyre szabhatóságban. Élen járnak a technikai fejlesztésekben is, mert felismerték, hogy a jövő ügyintézési módszere az online technika adta lehetőségekben rejlik. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél és a biztosító interneten keresztül egy interaktív kapcsolatban érintkeznek egymással. Sikereik titka, hogy a kedvező díjtételek mellett, mindenkinek tudnak olyan ajánlattal szolgálni, amely megfelel az ügyfél igényeinek, mert igazodik annak élethelyzetéhez, illetve anyagi helyzetéhez. A lakásbiztosítások is kielégítenek minden igényt, de a megfelelő termék kiválasztásához javasolt az Allianz lakásbiztosítás kalkulátor segítségét, melyet portálunkon megtalál.


Allianz lakásbiztosítás - Az Allianz a lakásbiztosítási piacnak is erős szereplője. Különféle csomagok közül választhat az ügyfél. A biztosítás kiterjed a lakóépületekre, vagyontárgyakra és ingóságok védelmére is. Előnye, hogy egyszerűen, gyorsan, akár szemle nélkül is megköthető. Lehetőség van online szerződéskötésre is. Természetesen az alapbiztosításhoz kiegészítő biztosítások is köthetők, melyek révén szinte minden káreseménnyel szemben garantált a védelem. Ennél a terméknél is érdemes figyelni az akciókat, a termékkapcsolásokból eredő árengedményeket. Az Allianz lakásbiztosítások több mint, 23 különböző káreseményre nyújt védelmet. Ahhoz, hogy ebből a széles kínálatból jól válassza ki az önnek leginkább megfelelő csomagot feltétlenül szüksége van az Allianz lakásbiztosítás kalkulátor adta lehetőség felhasználására. Ugyanis arra is lehetősége van, hogy a kalkulátor segítségével egy egyedi saját csomagot állítson össze.

A portálunkon minden olyan segítséget megtalál, amely szükséges ahhoz, hogy azt a csomagot válassza, amely önnek a legkedvezőbb. Használja díj összehasonlító rendszerünket kényelmesen az otthonában, és segítségével találja meg személyre szabott ajánlatát. Amennyiben megtalálta nálunk online lehetősége van a szerződést is megkötni. Sőt tovább megyünk, mert készen állunk segíteni önnek kárrendezés esetén is. Látogassa meg portálunkat, mert itt megtalál minden szükséges információt a jó döntéshez, de ha kérdése van, írjon egy email-t, és mi azonnal visszahívjuk önt. Segítünk abban is, hogy a rengeteg felkínált kedvezmény közül a lehető legtöbbet igénybe tudja venni. Az ügyintézés nálunk gyors, egyszerű, és kényelmes. Keressen minket, hogy hasznára lehessünk.

Mi is az a lakásbiztosítás? - Laknia mindenkinek kell. A lakásban pedig ott vannak az ingóságaink, használati és személyes tárgyaink. Mint minden ezek is sérülhetnek, sőt akár meg is semmisülhetnek.  Legtöbben belátjuk ennek valós veszélyét, amit bizonyít az a tény, hogy a magyarországi lakások mintegy 70%-a rendelkezik lakásbiztosítással.

Mit tartalmaznak ezek a biztosítások általában? Többek között tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, felhőszakadás, árvíz, hónyomás, jégverés, földrengés, fölcsuszamlás, kő- és földomlás, üregbeomlás, idegen jármű ütközése, légijármű ütközése, idegen tárgy rádőlése, stb. Kiegészítő biztosítás kötésével még inkább lefedhető az esetleges káresemény kivédése. Ilyen kiegészítő biztosítást köthetünk a következő eseményekre: csőtörés, vezetékes vízkár, üvegtörés, balesetbiztosítás, felelősségbiztosítás, betöréses lopás, rablás, vandalizmus, villámcsapás másodlagos hatása. Ezeken kívül a lehetséges szolgáltatások köre még ennél is bővebb lehet: ideiglenes lakás költségei, elmaradt bérleti díj, oltás, mentés, rom- és törmelékeltakarítás, kárenyhítés költségei, Szigetelési hibák, személyi okmányok pótlása és bankkártyák letiltása, zárcsere költségei, készpénz, vállalkozás vagyontárgyai. Azt, hogy ki milyen szolgáltatást vesz igénybe a fenti nagyon bő kínálatból, azt maga dönti el. Az személyre szabott biztosítás összeállításában nagy segítséget jelentenek a lakásbiztosítási díjszámító kalkulátorok.