biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz light casco - Kedvező biztosítások online!

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Ha ön használt autót birtokol és azért nem kötött a gépjárműre biztosítást, mert a nagy áraktól óvakodott, akkor a legmegfelelőbb az ön számára az Allianz Casco Light. Ugyan olyan magas színvonalat tartalmaz ez a csomag, mint bármely másik az Allianz-nál.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Törés, lopás és elemi károk tekintetében is nagy jó védelmet nyújt ez a konstrukció. Ez a biztosítás csak is kizárólag személygépjárműre köthető. Az Allianz light casco nagyon sok minden ellen fedezetet nyújt, például a keréktárcsáinkra 100 ezer forintig, valamint az autóban lévő audió eszközökre 50 ezer forintig. Ha mentésről, szállításról és tárolásról van szó, mint érintett dolgok káresemény történésekor, mindez 50 ezer forintig terjed a fedezetvállalás.

A különböző megelőzési költségekre, mint a lopáskár 50%-ig térít a biztosító, de a különböző elektromos rendszerek újrakódolása is benne van. Ezek mellé választható kiegészítésként az utas- és életbiztosítás az Allianz light casco esetén, valamint a kiegészítő poggyászbiztosítás. Ezt a biztosítási formát egyszerűen online is meg lehet kötni, hogy egy perc alatt magáénak tudja ezt a szerződést. A casco biztosítás szinte elengedhetetlen minden gépkocsi tulajdonos számára. Ráadásul a kiegészítő biztosításokkal együtt csak is jól járhat.

Mindannyian tudjuk, hogy ezek a biztosítások értünk vannak és minket próbálnak megóvni. Az Allianz light casco egy nagyon jó választás, hogy ha arra adja a fejét, hogy cascót akarna kötni. Mint már említettük számíthat mellé még egyéb más megköthető kiegészítőkre, amivel csak jobbá tudja tenni a csomagot, majdnem teljes körűvé. Ha van kocsija, akkor mindenképpen megéri átgondolnia ezt a remek ajánlatot, nehogy a végén lekéssen róla és megbánja, hogy nem csapott le rá.