Allianz mezőgazdasági biztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

A mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozók részére is kimunkált az Allianz egy remek szolgáltatást, az Allianz mezőgazdasági biztosítást. Ennek a fajta szerződésnek biztostítottja lehet minden olyan mezőgazdasági termelő, illetve meghatalmazottja, aki nyilvántartásba lett véve. Ez azért lényeges szempont, mert díjtámogatás csak azokat az ügyfeleket illeti meg ennél a konstrukciónál, akik regisztrált mezőgazdasági termelők. A csomagok között a díjtámogatott szerződések mellé köthetők nem díjtámogatott és kiegészítő modulok is.

Online árajánlat kérés itt!

A díjtámogatásra feljogosító szerződések közé tartozik az „A” típusú mezőgazdasági szolgáltatási csomag, melyben a biztosítás a szerződésben nevesített növényekre, valamint a vonatkozó jogszabály szerinti biztosítási eseményekre terjed ki, mégpedig olyan formában, hogy tűzkárra, aszálykárra, árvízkárra, tavaszi-, illetve téli fagykárra, jégeső kárra, viharkárra, felhőszakadás kárra együttesen lehet kizárólag szerződni.

A „B” típusú Allianz mezőgazdasági biztosításban szintén meghatározott növényekre lehet fedezetet nyerni, valamint ez a modul téli fagykár, viharkár - ide értve a homokverés kárt is -, jégesőkár, , és tűzkár biztosítást fedez. A „C” típusú termék adott növényekre vállal kockázatot, e mellett pedig  tűzkár, árvízkár, aszálykár, téli- és tavaszi fagykár, jégesőkár, vihar- és felhőszakadás kár biztosítára terjed ki.

Az Allianz mezőgazdasági biztosításon belül díjtámogatásra nem jogosító csomagtípus az a kiegészítő, mely az A, B és C termékek mellé köthető, önállóan nem vehető igénybe. Ezzel a kiegészítő biztosítással a fedezet kiterjeszthető téli fagy, felhőszakadás, homokverés, árvíz, jég, vihar, valamint tűzkárra. Szemben a díjtámogatott csomagokkal itt a jogszabály értelmében kizárólag a szerződő mezőgazdasági termelő egy éves termése értékének harminc százaléka feletti kár esetében fizet a biztosító. Előnye a terméknek, hogy ez a modul a szerződésben lefektetett károkra vonatkozóan a díjtámogatott biztosítási konstrukció szerint nem térülő káreseményekre is fedezetet biztosít.

Amennyiben Ön regisztrált mezőgazdasági termelő, egyértelműen ajánlott ennek a remek biztosításnak a megkötése. Segítségünkkel nagyon rövid idő alatt már kötvényéhez is hozzájuthat, csak keresse fel oldalunkat, és kérjen árajánlatot!

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860