biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz mezőgazdasági biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozók részére is kimunkált az Allianz egy remek szolgáltatást, az Allianz mezőgazdasági biztosítást. Ennek a fajta szerződésnek biztostítottja lehet minden olyan mezőgazdasági termelő, illetve meghatalmazottja, aki nyilvántartásba lett véve. Ez azért lényeges szempont, mert díjtámogatás csak azokat az ügyfeleket illeti meg ennél a konstrukciónál, akik regisztrált mezőgazdasági termelők. A csomagok között a díjtámogatott szerződések mellé köthetők nem díjtámogatott és kiegészítő modulok is.

Online árajánlat kérés itt!

A díjtámogatásra feljogosító szerződések közé tartozik az „A” típusú mezőgazdasági szolgáltatási csomag, melyben a biztosítás a szerződésben nevesített növényekre, valamint a vonatkozó jogszabály szerinti biztosítási eseményekre terjed ki, mégpedig olyan formában, hogy tűzkárra, aszálykárra, árvízkárra, tavaszi-, illetve téli fagykárra, jégeső kárra, viharkárra, felhőszakadás kárra együttesen lehet kizárólag szerződni.

A „B” típusú Allianz mezőgazdasági biztosításban szintén meghatározott növényekre lehet fedezetet nyerni, valamint ez a modul téli fagykár, viharkár - ide értve a homokverés kárt is -, jégesőkár, , és tűzkár biztosítást fedez. A „C” típusú termék adott növényekre vállal kockázatot, e mellett pedig  tűzkár, árvízkár, aszálykár, téli- és tavaszi fagykár, jégesőkár, vihar- és felhőszakadás kár biztosítára terjed ki.

Az Allianz mezőgazdasági biztosításon belül díjtámogatásra nem jogosító csomagtípus az a kiegészítő, mely az A, B és C termékek mellé köthető, önállóan nem vehető igénybe. Ezzel a kiegészítő biztosítással a fedezet kiterjeszthető téli fagy, felhőszakadás, homokverés, árvíz, jég, vihar, valamint tűzkárra. Szemben a díjtámogatott csomagokkal itt a jogszabály értelmében kizárólag a szerződő mezőgazdasági termelő egy éves termése értékének harminc százaléka feletti kár esetében fizet a biztosító. Előnye a terméknek, hogy ez a modul a szerződésben lefektetett károkra vonatkozóan a díjtámogatott biztosítási konstrukció szerint nem térülő káreseményekre is fedezetet biztosít.

Amennyiben Ön regisztrált mezőgazdasági termelő, egyértelműen ajánlott ennek a remek biztosításnak a megkötése. Segítségünkkel nagyon rövid idő alatt már kötvényéhez is hozzájuthat, csak keresse fel oldalunkat, és kérjen árajánlatot!