biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz nyugdíjbiztosítás ismertető és kötés online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Soha nem késő még fiatal korban elkezdeni nyugdíjas évei bebiztosítását. Az Allianz biztosítónál már el lehet érni a 20%-os éves legfeljebb 130 000 forint mértékében kérhető adókedvezményre jogosító nyugdíjbiztosítást. Ezzel a nyugdíjas éveit alapozza meg, így bizonyosodhat meg arról, hogy nem lesznek problémái és élvezheti a jól megérdemelt pihenést.

Online árajánlat kérés

Azért érdemes ezt a biztosítást megkötni, mert a már befizetett összegek után 20%-os maximálisan 13000 forintos adókedvezményt lehet igényelni. Ha jóváírás történik, az is az Ön nyugdíját fogja növelni. A 280 000 Ft önkéntes pénztári befizetéskor vagy a nyugdíjbiztosítás esetében ennyi összeg érhető el, ami ráadásul örökösödési illetékmentes.

Az Allianz nyugdíjbiztosítás egy az ügyfél által kiválasztott, fix időtartamú járadék. Ahhoz, hogy megtakarítását elhelyezze, arra 15 eszközalap és 11 portfólió áll rendelkezésére. Itt van még a hozamfigyelő szolgáltatás, hogy megtakarításai olyan biztonságban legyenek, ami miatt nem aggódik. Interneten is meg lehet nézni a szerződését az Ügyfélportálon keresztül. Az a tény, hogy számos biztosítási módozat közül tud majd választani, igen megkönnyíti a dolgát. Sok kockázati biztosítás közül lehet válogatni. Nagy előnye ennek a módozatnak, hogy amikor a nyugdíjszolgáltatást elkezdjük igénybe venni, akkor a biztosítási védelem minden további nélkül fenntartható.

A nyugdíj nagyon fontos mindenki életében, hiszen egy átdolgozott élet után így tudjuk tovább élni nyugalomban az életünket anélkül, hogy dolgoznunk kéne. Ez végül is egy havonta jövő összeg, amiből meg kell élnie a legtöbb nyugdíjasnak. Ezért kell törekednünk arra, hogy minél jobb biztosítással rendelkezzünk. Ezen a módon tudja bárki bebiztosítani magát az elkövetkezendő évekre, hogy ne kelljen nélkülöznie.