biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt története még 1986-ban kezdődött, amikor elődje a Hungária Biztosító létrejött, melyet 1990-ben, illetve 1996-ban két lépésben megvásárolt a világ egyik legnagyobb biztosítócsoportja a müncheni székhelyű Allianz. Ezzel olyan hátteret kapott a Társaság, mellyel meg sem állt a piacvezető helyig. Nem véletlenül. Termékei minden igényt kiszolgálnak. Lefedi mind a lakossági, mind a vállalati igényeket, amihez professzionális technikai háttér, és nem utolsó sorban jól kiépített értékesítési hálózat kapcsolódik. A termékfejlesztés fokozott előtérbe helyezésével sikerül az ügyfelek igényei elé menniük. Célkitűzésük, hogy nem csak a biztosítási piacon legyenek vezető pozícióban, hanem a pénzügyi szolgáltatások egyéb területein is.


Az Allianz társasház biztosítás a hasonló termékekkel megegyezően az alapbiztosításban átvállalja a kockázatot különféle elemi károk, harmadik személy által okozott károk, illetve különböző biztosítási eseményekkel kapcsolatban felmerülő költségek, díjak (mentési, bontási költség, elmaradt bérleti díj, stb.) esetén. A védelem vonatkozik a közösségi, és a magántulajdonú épületekre lakásokra egyaránt, illetve a közösségi ingóságokra is. Az alapbiztosításhoz több kiegészítő biztosítás és un. költségtudatos záradék – további 4 fő szolgáltatással - is kapcsolható. Külön költség nélkül is igénybe vehető szolgáltatás az Allianz DirektMester elnevezésű szolgáltatás. Ezen felül egyéb díjkedvezményekkel állnak a lakóközösségek rendelkezésére. Ismerje meg ajánlataikat.   
  
Oldalunk a biztos hely biztosítási portál gyűjtőhelye minden olyan információnak, adatnak, híreknek, amellyel segíthetjük önt abban, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítást, így jelen esetben a legmegfelelőbb társasház biztosítást is. Írjon nekünk, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt. Tegye fel kérdéseit, mondja el igényeit, és mi segítünk azokhoz megtalálni az önre szabott társasház biztosítást. Üljön le kényelmesen számítógépe elé, és díjszámoló kalkulátorunk segítségével kezdje el megtervezni lakóközössége Allianz társasház biztosítását. Segítségével egyszerűen, gyorsan megállapíthatja annak tarifáját, így nem érheti meglepetés. További előnye a díjszámoló kalkulátorunk használatának, hogy segítségével több biztosító díjszabását is össze tudja hasonlítani. Itt azonban nem ér véget szolgáltatásunk. Döntésre jutott? Akkor ne várjon, hanem oldalunkon azonnal kösse is meg szerződését online. Amennyiben kérdése lenne, vagy tanácsra, esetleg az ügyintézésben való segítségre lenne szüksége, keressen minket.

A társasház biztosítások mind inkább a biztosítók látókörébe kerülnek, hiszen egy-egy ilyen szerződés mögött az átlagosnál jóval nagyobb biztosítási díjbevétel jelenik meg. Ezért alakította ki szinte minden biztosító a maga ajánlatát társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, és egyéb lakóközösségnek. A hangsúly ennél a biztosításnál azon van, hogy egy biztosítás védőernyője alá kerül minden a padlástól, a pincéig. Ez leegyszerűsíti, és meggyorsítja magát a kárrendezést is, de általában a kapcsolatos ügyintézéseket is. Ugyanaz a biztosítás védi a közös tulajdonban lévő ingatlanrészeket, ingóságokat, illetve a magántulajdonban lévő lakásokat, illetve azok ingóságait. Természetesen mind ehhez a megfelelő kondíciókkal megkötött biztosításra van szükség, aminek megkötéséhez a közösség döntése szükséges, aminek megszületése – a szerteágazó saját igények, elvárások miatt – nem mindig egyszerű.