biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz név az egész világon ismert márka, ugyanis egyike a legnagyobb pénzügyi szolgáltatóknak. Európában piacvezető, ezért nem csoda, hogy a rendszerváltás után viszonylag hamar megjelent a magyar biztosítási piacon a Hungária Biztosító 49 %-os részesedésének megszerzésével. Néhány évvel később 1996-ban a teljes részesedés birtokában megalakította az Allianz Hungária Biztosítót. Partnerünk az Allianz Hungária rövid időn belül Magyarország piacvezető biztosítója lett. Kínálata lefedi mind a lakossági, mind a vállalati igényeket. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a termékpaletta tovább bővült, mind jobban igazodva az ügyfelek igényeihez. Ma már a hangsúly egyrészt azon van, hogy a termékek fejlesztésével az ügyfelek igényei elé menjenek, másrészt előtérbe került a személyre szabottság, azaz az egyedi igények kiszolgálása. Fontos szerep jut rugalmas, gyors, egyszerű ügyintézésnek.


Allianz utasbiztosítás
- Partnerünk az utasbiztosítások terén is nagy kínálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Itt is találkozhatunk különféle kedvezményekkel, akciókkal. Ahhoz, hogy el tudjon igazodni a különféle szolgáltatások között ajánlott használni az Allianz utasbiztosítás kalkulátor szolgáltatásait, melyet megtalálhat portálunkon. Miért is érdemes az Allianznál utasbiztosítást kötni? Mert pótdíjakkal együtt minden káreseményre kiterjed, ami utazás alatt önt érheti, gyorsan és egyszerűen megköthető, több csomagból válogathat, non-stop segélyszolgálat áll a rendelkezésére, egyszerű fizetési módozatok. Nem csak azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik kikapcsolódni, pihenni mennek külföldre, hanem azok is, akik tanulni, vagy munkavégzés céljából utaznak. Nem utolsó sorban sportolók is kitűnő, mindenre kiterjedő csomagokat találhatnak a biztosító utasbiztosítási ajánlatai között.  Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő ajánlatot.
 
Ahhoz, hogy az ember el tudjon igazodni a biztosítók szerteágazó ajánlatai között érdemes szakemberhez fordulni, illetve olyan hozzánk hasonló szolgáltatóhoz, akik ön helyett összegyűjtenek minden információt egy helyre, és felkészültségük révén mindenben segítségére tudnak lenni. Portálunkon mindent megtalálhat az utasbiztosításokról, így az Allianz utasbiztosítás ismérveiről is. Használja kalkulátorainkat, melyek segítségével 6 biztosító, több mint 20 utasbiztosítási termékének díját tudja kiszámítani, az ön által megadott paraméterek alapján. Amennyiben megtalálta a biztosítók ajánlata között az önnek szóló csomagot, akkor magát a biztosítást is megkötheti nálunk. Mindezt gyorsan, kényelmesen megteheti. Mindenben állunk rendelkezésére.

Néhány szó az utasbiztosításról: Amennyiben külföldre utazunk, annak nélkülözhetetlen kelléke az utasbiztosítás, mely több féle szolgáltatást is tartalmaz, mint például: - fedezi a sürgős beteg és baleseti ellátások költségeit, térít az útipoggyászokban keletkezett károk esetén, és a világ bármely pontján 24 órás segítségnyújtási szolgálattal áll rendelkezésére. Az utasbiztosítást kizárólag Magyarország területén, az utazás megkezdése előtt lehet csak megkötni. Nem köthető utasbiztosítás a külföldön életvitelszerűen tartózkodókra, és a külföldön munkát vállalókra sem. Jellemzően minden biztosító utasbiztosítási terméke magában foglalja a 24 órás asszisztenciaszolgáltatást, élet-, baleset- és betegségbiztosítási szolgáltatást, csomagtól függően felelősség-, jogvédelem- és poggyászbiztosítást. Az élet-, baleset- és betegségbiztosítás esetén része a szolgáltatásnak a hozzátartozó értesítése, illetve kiutazásának megszervezése, gyermek hazajuttatása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek megtérítése, a beteg (esetleg holttest) hazaszállítása miatt felmerült költségek átvállalása. A biztosító kártérítést fizet baleseti rokkantság és csonttörés esetén is. Poggyászbiztosítás tartalmazza a poggyászban eset károk megtérítését, eltulajdonítása esetén limitáltan a költségek megtérítését, valamint több módozat esetén a poggyászkésés miatt felmerülő károk megtérítését. Egyes esetekben olyan plusz szolgáltatásokat nyújtanak a biztosítók, mint pl. jogvédelem, ügyvédi költségek térítése, óvadékelőleg, mely szolgáltatásokat csak a drágább termékek választása esetén kínálja a biztosító.