biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Útitárs utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Útitárs utasbiztosítást azok a magánszemélyek köthetik meg, akik maximum 90 napos időtartamra külföldi útra készülnek akár mint turista, akár tanulási céllal ösztöndíjasként, vagy ez idő alatt munkát vállalnak egy külföldi országban. A módozatra már naponta 265 forintos díjjal is szerződni lehet. Olyan hivatásos gépjárművezetőre is kiterjeszthető pórdíj megfizetéssel a szolgáltatás, aki munkavégzési céllal utazik.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!

Az Allianz Útitárs utasbiztosítás Ezüst,Arany, Platina változatának mindegyike remek konstrukció, biztonságot nyújt a kint tartózkodás idején fellépő betegségre, balesetre, de az utzó magával vitt értéktárgyaira is fedezetet kap. A csomagban természetesen benne foglaltatik a nap 24 órájában igénybe vehető segélyszolgálat magyar nyelven, így bármely országból, bármikor azonnali segítségre lehet számítani.

Az Allianz kockázatviselése az Útitárs utasbiztosítás Arany és Platina változatában vonatkozik poggyászkárokra, valamint a szükség esetén igénybe vett sürgősségi orvosi ellátás díjaira, ráadásul, ha a Platina csomagot választja, abban az esetben nincs felső limit sem. Az Arany és a Platina csomag egyaránt magában foglal felelősség- és jogvédelem biztosítást, az adott szerződésben lefixált limitig. További előnyei a szolgáltatásnak a bankkártyás fizetési lehetőség, így az első díj átutalásakor szerződése azonnal életbe lép, e mellett az interneten keresztüli letöltési lehetőséggel rögtön kötvényéhez is hozzájuthat. Kedvezménnyel kötheti meg Allianz Útitárs utasbiztosítását az az ügyfél, akinek van már a szerződésben megjelölt más biztosítások közül valamelyikre élő szerződése a társaságnál, ilyen esetben  az Útitárs térítési összeghatára akár tíz százalékkal is megnövekedhet.

Oldalunkon keresztül az Allianz Útitárs utasbiztosítást szükség esetén az indulás előtt 2-3 órával is meglehet kötni, melyhez nem kell mást tennie, mint a honlapunkon működő utasbiztosítás kalkulátor használatával kiválasztani a legkedvezőbb csomagot és egy gyors alkuszi megbízást adni felénk. Mire bepakolja bőröndjét, kezében tarthatja a biztosítási kötvényt, teljes nyugalommal indulhat útnak.