biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt hazánk piacvezető biztosítója, Tulajdonosa a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója a német illetőségű Allianz, melynek székhelye Münchenben található. Az Allianz Hungária Biztosító piaci helyzetét köszönheti egyrészt az erős tulajdonosi háttérnek, illetve támogatottságnak, másrészt annak, hogy jogelődje a Hungária Biztosító Rt elsők között alakult meg a rendszerváltás megelőző időszakban. Nagy tapasztalat, teljes termékkínálat, innováció, ügyfélközpontú adminisztráció, fejlett értékesítői hálózat, ezek mind részei a Társaság sikereinek. A cél a vezető piaci státusz megőrzése, illetve a piaci jelenlét további erősítése.


Az Allianz vagyonbiztosítás elsősorban a kisvállalkozásoknak szól. Több csomag közül lehet választani, melyek tartalma fokozatosan bővül. Az első csomag lényegében az alapbiztosításokat tartalmazza, míg a másik véglet, azaz a legteljesebb csomag, mint egy All risks biztosítás működik, azaz összkockázat- jellegű biztosítás. Természetesen az itt is megtalálható kiegészítő biztosítások révén lehetőség van a személyre szabásra. Jellemzően kedvező díjakat találunk ennél a biztosításnál, amely a különböző kedvezményekkel még tovább csökkenthetők. A szerződéskötés gyorsan, és egyszerűen megvalósítható, ugyanakkor kedvező lehetőséget jelent az is, hogy amennyiben a vállalkozás egy olyan társasházban működik, amely rendelkezik Allianz társasház biztosítással, akkor csak az abban nem szereplő dolgokat kell biztosítani.

Tudjon meg ennél többet a biztos hely biztosítási portál használatával, ahol az Allianz vagyonbiztosításról is többet olvashat. Amennyiben pedig kérdése lenne, vagy tanácsra, esetleg segítségre lenne szüksége, akkor írjon nekünk, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, és szakértőink mindenre kielégítő választ adnak. Kössem meg segítségünkkel biztosítását. Természetesen lehetősége van ezen kívül megismerkedni több más biztosító ajánlatával is, így egyszerűen, kényelmesen, egy helyen össze tudja vetni őket egymással. Nem kell egyik biztosító honlapjáról, a másikra lépegetni. Vegye igénybe vagyonbiztosítási kalkulátorunkat. Szolgáltatásainkkal az ön érdekeit szolgáljuk.

A vállalti vagyonbiztosítások szerepe a vállalkozások biztonságos működésében fontos szerepet töltenek be, Ezekkel a biztosításokkal egyrészt a vállalkozás értéket, vagyonát, eszközeit lehet védelem alá vonni, másrészt a tevékenységgel járó kockázatok lehet kiküszöbölni. A biztosítás kiterjed az elemi károkra, betörések kártételeire, munkáltatói felelősségre, üzemszünettel összefüggő káreseményekre, és még sok egyébre is. Jellemzően nagyon rugalmasak, azaz az adott vállalkozás igényeire szabhatók. A biztosítás megkötésénél kiemelten fontos odafigyelni arra, hogy a biztosító milyen biztosítási összegeket határoz meg egyes káreseményekre, illetve, hogy milyen a biztosító által előírt védelmi berendezések, illetve előírások teljesíthetők legyenek, mert azok hiányossága esetén komoly veszteséget kell elkönyvelnie az adott vállalkozásnak.