biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A CIG Pannónia Biztosító Zrt egyike a legfiatalabb biztosítóknak, ugyanis alapítása 2008-ban történt. A másik különlegessége, hogy a társaságot magyar magánszemélyek alapították, illetve a vezetése is magyar szakemberekből áll. Ékes példái annak, hogy nagy nemzetközi háttér, és külső tőke nélkül is lehet olyan biztosítót létrehozni, és működtetni, amely nem csak megállja a helyét a piacon, hanem több területen piacvezető pozíciót is birtokol. A cég fejlődése a mai napig töretlen, olyannyira, hogy szolgáltatásaikkal több szomszédos országban is megjelentek. Stratégiájuk alapját a gondoskodó odafigyelés, az emberközpontú, családcentrikusság, és innovatív termékfejlesztés, és a minőségi kiszolgálás képezi. Köszönhetően a hazai szakembereknek, azok helyismeretének, a termékeik minden társadalmi rétegnek szólnak, amit a jól kiépített értékesítési hálózat is segít.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

A CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítás egy együttműködés eredményeként 2012-ben jelent meg a biztosítási piacon. A Best Doctors, amely az egészségügyi szolgáltató szerepét tölti be ebben a partneri kapcsolatban, a világ 40 országában jelen lévő, 50 000 magasan képzett specialistát foglalkoztató vállalkozás. A CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítás lehetővé teszi, hogy az ön betegségét a világ legjobb specialistái, a világ bármely pontján lévő kórházban kezeljék, annak érdekében, hogy teljes gyógyulás következzen be. A biztosító fizeti a kezelések, műtétek költségeit, sőt egyes komoly betegségeknél, az utazást, a szállást, a gyógyszereket, illetve még a donor felkutatásának költségeit is. A biztosítás kiterjeszthető a gyermekeinkre is, azaz végül is az egész családra. Megtalálható a szolgáltatások között a második orvos szakvélemény is, mely nagyon fontos lehet a helyes gyógykezelés kialakításánál. A biztosítás olyan lehetőséget nyújt, amely szükség esetén nagymértékben hozzájárulhat az ön gyógyulásához. Olyan színvonalú szolgáltatásban lehet része, mely eddig csak a gazdagabb emberek sajátja volt. Mindezt kedvező díjazás mellett veheti igénybe. A CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítás kiegészítő biztosításként is alkalmazható különféle életbiztosítások mellé, hogy teljes legyen a védelem. Meg kell még említeni Best Doctors Csoportos Egészségbiztosítást is, melyet a különféle méretű vállalkozásoknak ajánl a biztosító. Ennek lényege, hogy a vállaltok saját dolgozókra kötik meg ezt az egészségbiztosítást, melynek több haszna is van. A dolgozóknak ez egy kedvező juttatás, a munkáltatónak pedig azért hasznos, mert védi vele a jól képzett munkavállalót, ami a vállalkozás jövedelmezőségének egyik alapja. Ez az egészségbiztosítás is magas színvonalú szolgáltatást biztosít. A Best Doctors Csoportos Egészségbiztosítás megkötése, illetve a rendszerbe való belépés egyszerű, gyors, és különböző kedvezményeket biztosít. A kapcsolattartást a Best Doctors Egészségvonala biztosítja.

Egészségünk megőrzése, illetve betegség esetén a gyógyulás kiemelten fontos dolog az ember életében, ezért honlapunkon a biztos hely biztosítási portálon igyekszünk megadni önnek minden olyan segítséget, amely a megalapozott döntéshez szükséges. Ismerje meg oldalunkon mélyebben a CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítást. Amennyiben közben kérdése merülne fel, vagy tanácsra, segítségre lenne szüksége, csak írjon nekünk emailban. és mi visszahívjuk önt, és mindenben rendelkezésére állunk. Fontos, és kényelmes szolgáltatásunk a díjszámoló kalkulátorunk használatának lehetősége. Segítségével pontosan kiszámolhatja a többek között a CIG Pannónia Best Doctors Egészségbiztosítás tarifáit is, illetve további hasznos alkalmazási lehetősége van, más biztosítók egészségbiztosítási termékeivel történő összehasonlításban. Szolgáltatásunk itt nem ér véget, mert nálunk meg is kötheti a kiválasztott egészségbiztosítást, sőt későbbiekben is állunk rendelkezésére, akár kérdései merülnének fel, akár az ügyintézésben is. Legyen az ügyfelünk, mert mi az ön érdekeit szolgáljuk.

Az egészségbiztosítás, mint önálló termék, egyre nagyobb piacot jelent. Egyre több magánszemély, és vállalkozás veszi igénybe, ami érthető a nagyon magas kezelési költségeket ismerve. A biztosítás alapvető célja, hogy garantálja, illetve lehetővé tegye azt a nagyon magas színvonalú orvosi ellátás biztosítását, amely eddig csak a jómódú felső rétegnek volt sajátja. Segítségével, viszonylag kis díjazás ellenében kap magas színvonalú szolgáltatást, illetve arányaiban is megnöveli a gyógyulás esélyeit. Lényegében általa mindenki hozzájuthat a legkorszerűbb orvosi berendezések, és legképzettebb orvosok által biztosított gyógyulási lehetőségekhez. Természetesen az egészségbiztosítás tartalma ennél sokkal nagyobb, mert nem csak magát a gyógyítást tartalmazza, hanem a teljes folyamat szervezését, a megelőzést, az aktuális egészségi állapot felmérését, járó beteg ellátást, kieső jövedelem pótlását, tanácsadást, információszolgáltatást, stb. Lényegében felölel mindent, ami ez ember egészségének megőrzésével, illetve a betegségek kezelésével, a gyógyulással összefügg.