biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Cig Pannónia Biztosító Nyrt. egyike Magyarország legfiatalabb biztosítóinak. Ez azonban csak az egyik figyelemreméltó tulajdonsága, a másik az, hogy 100 %-ban magyar személyek a tulajdonosai, alapítói. A biztosító 2008-ban indította el tevékenységét, és már abban az évben többszörösen túl teljesítették a tervezett díjbevételt. A következő években ez a dinamikus fejlődés folytatódott, több részterületen is piacvezetővé nőve ki magát. Ma már komoly szereplői az életbiztosítási szegmensnek. Mindezeket az eredményeket köszönhetik a kitűnő hazai szakembergárdának, a jól kiépített értékesítési rendszernek, az igényes, és emberközpontú termékfejlesztésnek, és nem utolsó sorban a jól szervezett ügyvitelnek, ügyintézésnek. A társaság a Magyarországon már bevált módszerek segítségével terjeszkedik a régióban, ahol szeretnének a biztosítási ágazat komoly szereplőivé válni.


A Cig Pannónia lakásbiztosítás fejlesztésénél az egyik legfontosabb szempont volt a sokoldalúság, és a személyre szabhatóság, hogy mindenki megtalálja a lakásának, illetve a saját igényeinek leginkább megfelelő biztosítást. Éppen ezért olyan csomagot kínálnak, mely figyelembe veszi az emberek valóságos élethelyzetét. Sőt ezen túl menve a választható kiegészítő csomagok segítségével még azt is figyelembe veszi, hogy az ügyfél milyen életstílust folytat, illetve, hogy melyik életszakaszban jár. Így tényleg teljesen személyre szabott biztosítást köthetnek az érdeklődők. A Cig Pannónia lakásbiztosítás megalkotóinak célja találkozik azzal a jogos, ügyfelek felől érkező elvárással, hogy egy lakásbiztosítás töltse be a teljes körűség kritériumát.

A fentiekből is jól látható, hogy egy olyan biztosítás megkötéséhez, amely leginkább tükrözi az ön igényeit és lehetőségeit sok információra, odafigyelésre van szükség. Az ember sokszor könnyen elmegy egy-egy jó lehetőség mellett, vagy van, amikor nem is gondol olyan dolgokra, amelyekre ilyenkor érdemes odafigyelni. Ebben vagyunk mi a biztos hely biztosítási portál szakértői az ön segítségére. Segítünk áttekinteni a különböző biztosítások ismérveit, és megtalálni az önre szabott ajánlatot. Oldalunkon lehetősége van nem csak arra, hogy díj kalkulátorunk segítségével a Cig Pannónia lakásbiztosítás díjtarifáit kiszámíthassa, hanem arra is, hogy több mint 10 biztosító lakásbiztosítási díj összehasonlítását is elvégezze. Mindent megtalál nálunk ahhoz, hogy ön jó döntést hozzon, mindezt kényelmesen, gyorsan. Nálunk online meg is kötheti a kiválasztott lakásbiztosítást. Mindenben az ön rendelkezésére állunk.   

A lakás minden ember életében az egyik legértékesebb tulajdon, ami gyakran egy egész élet munkáját tartalmazza. Nem véletlen tehát, hogy a lakásbiztosítások az egyik leggyakrabban használt biztosítások egyike. A lakásbiztosítások kiterjednek mind az ingatlan vagyonra, mind az ingókra. Természetesen mindenki számára választható, hogy igénybe kívánja-e venni a teljes körű szolgáltatást. A lakásbiztosítás kiterjed a különböző elemi károkra, mások által okozott kártételre. A kiegészítő biztosítások révén pedig számtalan egyéb esetben is szolgáltatást nyújt.