biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Azt gondolhatnánk, hogy a Cig Pannónia Biztosító Zrt neve nincs ott a köztudatban. Az igaz, hogy nem annyira ismert, mint némely nagy, és hazánkban régóta jelenlevő biztosító, de az eredményeik ennek ellenkezőjéről tanúskodnak. A Társaság 2007-ben alakult, és az átlagot meghaladó fejlődés egyértelmű jele annak, hogy a kevésbé ismertség nem akadálya annak, hogy az ügyfelek megtalálják ajánlataiknak versenyképessége miatt. Ennek nyilvánvaló következménye lesz, a mind jobb ismeretség is, hiszen a jó áru a legjobb cégér. A biztosító teljesen magyar kézben van, és a vezetése is magyar szakemberekből tevődik össze, ami miatt nem meglepő, a hazai helyismeret, az ember- és családközpontú értékképviselet, a rugalmas, és mindenigényt felölelő termékkínálat. A növekedési pálya folyamatosságát bizonyítja az a tény, hogy e rövid múlt ellenére több országban is tevékenykednek a régióban.


A Cig Pannónia utasbiztosítás többi biztosításához hasonlóan egy nagyon igényes, ügyfélközpontú termék. Az utazás minden pillanatára gondoltak benne, illetve a kockázatviselési hajlandóság is magasabb az átlagos utasbiztosításnál. Ráadásul mindez kedvező áron érhető el. Az érdeklődők több csomagból választhatnak, melyek között megtalálható az már ismert klasszikus utasbiztosítás, illetve a sportolni vágyók számára kidolgozott különféle ajánlatok. Kiemelkedő ajánlata a sportolók számára, illetve az extrém sportok hódolóinak, hogy a Cig Pannónia utasbiztosítás felár nélkül vállalja ezekre is a kockázatot. További előnye, hogy kimagasló kórházi térítést fizetnek, és végül, de nem utolsó sorban terrorcselekmények sincsenek kizárva a kockázatviselések közül. Ezeken kívül még egyéb újdonságok is várják az érdeklődőket. Látható azonban a fentiek alapján is, hogy a Cig Pannónia utasbiztosítást tényleg az ügyfelek igényei hívták életre, és szolgáltatásai is azok köré csoportosulnak.

Tudjon meg többet, erről a kiváló termékről, a Cig Pannónia utasbiztosításról oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon. Az információnyújtáson felül segítünk önnek, ha szükséges, akár pontról-pontra végig menni az ajánlaton, hogy teljesen egyértelműek legyenek az abban foglaltak. Továbbá amennyiben igényli tanácsadással is segítjük a döntés meghozatalában. Ezen kívül javasoljuk, hogy vegye igénybe nagyon kedvező áron díjszámoló kalkulátorunk lehetőségeit, melynek segítségével a Cig Pannónia utasbiztosításon kívül, még 6 másik biztosító több mint 20 termékének a díjazásával is megismerkedhet, illetve azokat összehasonlíthatja. Ráadásul nálunk azonnal online meg is kötheti a szerződését. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy nyugodt örömök között telhessen az utazása.

Az utasbiztosítások, mint ahogyan a neve is mutatja, arra a kifejezett időszakra jön létre, amikor az ember elkezdi az utazását, és akkor szűnik meg, amikor az utazás befejeződött. Az utazás történhet belföldre, illetve külföldre. Nyílván való módon az utasbiztosítások zöme a külföldi utakra kötődik, hiszen nagyságrendekkel nagyobb kockázatot vállal az ügyfél, ha elhagyja az országot, ami adódik a különbözőségekből is. Külföldön más az ügyintézés, nyelvi problémák léphetnek fel, nehezebb a jogi védettséget biztosítani, és nem beszélve arról, hogy általában sokkal nagyobb összeget emésztenek fel a mentések, illetve a kórházi ápolás költségei. Ezeken felül még természetesen rengeteg olyan kockázat van, amit most helyhiány miatt nem sorolhatunk fel. Az utasbiztosítás a kiegészítő biztosításokkal, és szolgáltatásokkal képes, minden biztosítási eseményt lefedni. természetesen a személyre szabhatóság elve szerint minden ügyfélnek saját felelősségére kell összeállítani az igénybe veendő szolgáltatások körét.