Cig Pannónia utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Azt gondolhatnánk, hogy a Cig Pannónia Biztosító Zrt neve nincs ott a köztudatban. Az igaz, hogy nem annyira ismert, mint némely nagy, és hazánkban régóta jelenlevő biztosító, de az eredményeik ennek ellenkezőjéről tanúskodnak. A Társaság 2007-ben alakult, és az átlagot meghaladó fejlődés egyértelmű jele annak, hogy a kevésbé ismertség nem akadálya annak, hogy az ügyfelek megtalálják ajánlataiknak versenyképessége miatt. Ennek nyilvánvaló következménye lesz, a mind jobb ismeretség is, hiszen a jó áru a legjobb cégér. A biztosító teljesen magyar kézben van, és a vezetése is magyar szakemberekből tevődik össze, ami miatt nem meglepő, a hazai helyismeret, az ember- és családközpontú értékképviselet, a rugalmas, és mindenigényt felölelő termékkínálat. A növekedési pálya folyamatosságát bizonyítja az a tény, hogy e rövid múlt ellenére több országban is tevékenykednek a régióban.

{loadposition user9


A Cig Pannónia utasbiztosítás többi biztosításához hasonlóan egy nagyon igényes, ügyfélközpontú termék. Az utazás minden pillanatára gondoltak benne, illetve a kockázatviselési hajlandóság is magasabb az átlagos utasbiztosításnál. Ráadásul mindez kedvező áron érhető el. Az érdeklődők több csomagból választhatnak, melyek között megtalálható az már ismert klasszikus utasbiztosítás, illetve a sportolni vágyók számára kidolgozott különféle ajánlatok. Kiemelkedő ajánlata a sportolók számára, illetve az extrém sportok hódolóinak, hogy a Cig Pannónia utasbiztosítás felár nélkül vállalja ezekre is a kockázatot. További előnye, hogy kimagasló kórházi térítést fizetnek, és végül, de nem utolsó sorban terrorcselekmények sincsenek kizárva a kockázatviselések közül. Ezeken kívül még egyéb újdonságok is várják az érdeklődőket. Látható azonban a fentiek alapján is, hogy a Cig Pannónia utasbiztosítást tényleg az ügyfelek igényei hívták életre, és szolgáltatásai is azok köré csoportosulnak.

Tudjon meg többet, erről a kiváló termékről, a Cig Pannónia utasbiztosításról oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon. Az információnyújtáson felül segítünk önnek, ha szükséges, akár pontról-pontra végig menni az ajánlaton, hogy teljesen egyértelműek legyenek az abban foglaltak. Továbbá amennyiben igényli tanácsadással is segítjük a döntés meghozatalában. Ezen kívül javasoljuk, hogy vegye igénybe nagyon kedvező áron díjszámoló kalkulátorunk lehetőségeit, melynek segítségével a Cig Pannónia utasbiztosításon kívül, még 6 másik biztosító több mint 20 termékének a díjazásával is megismerkedhet, illetve azokat összehasonlíthatja. Ráadásul nálunk azonnal online meg is kötheti a szerződését. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy nyugodt örömök között telhessen az utazása.

Az utasbiztosítások, mint ahogyan a neve is mutatja, arra a kifejezett időszakra jön létre, amikor az ember elkezdi az utazását, és akkor szűnik meg, amikor az utazás befejeződött. Az utazás történhet belföldre, illetve külföldre. Nyílván való módon az utasbiztosítások zöme a külföldi utakra kötődik, hiszen nagyságrendekkel nagyobb kockázatot vállal az ügyfél, ha elhagyja az országot, ami adódik a különbözőségekből is. Külföldön más az ügyintézés, nyelvi problémák léphetnek fel, nehezebb a jogi védettséget biztosítani, és nem beszélve arról, hogy általában sokkal nagyobb összeget emésztenek fel a mentések, illetve a kórházi ápolás költségei. Ezeken felül még természetesen rengeteg olyan kockázat van, amit most helyhiány miatt nem sorolhatunk fel. Az utasbiztosítás a kiegészítő biztosításokkal, és szolgáltatásokkal képes, minden biztosítási eseményt lefedni. természetesen a személyre szabhatóság elve szerint minden ügyfélnek saját felelősségére kell összeállítani az igénybe veendő szolgáltatások körét.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860