biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Cig Pannónia Biztosító Zrt-ről azt kell tudni, hogy olyan tulajdonosi struktúrával jött létre, amely nem mindennapos a hazai biztosítási piacon. Teljes mértékben magyar tulajdonban van, ami azt jelenti velük kapcsolatban, hogy magyar magánszemélyek alapították, ugyanakkor a teljes vezetőség is magyar szakemberekből áll. A cég 2007-es alapítása óta nagy utat járt be, ami azt jelenti, hogy nagyon dinamikus fejlődés áll mögötte. Már nem csak hazánkban tevékenykednek, hanem a környező országokban is. Mindez köszönhető a hazai helyismeretnek, a kiváló termékfejlesztő munkának, az ügyfélközpontú ügyintézésnek, illetve a versenyképes díjazásnak. Termékeik széles választéka, jól kiépített értékesítési hálózatuk szintén nagymértékben hozzájárultak az elért eredményekhez.


Felelősségbiztosítás árajánlat kérés online - itt!


A Cig Pannónia vagyon- és felelősségbiztosítás
mind vállalkozások, mind a civil szféra számára kínál védelmet a különböző kockázatokra, illetve káreseményekre. A vállalkozások belül külön meg vannak célozva a mikrovállalkozások, a kisvállalkozások, a középválllakozások, és nem utolsó sorban a nagyvállalkozások, illetve a nagy ipari létesítmények. Külön ajánlattal fordulnak a közigazgatási intézmények, és a civil szervezetek felé. Mindegyik szereplőhöz alakított termékek állnak rendelkezésre, melyeket a maguk egyedi igényekhez szabhatnak. Maguk a biztosítások rengeteg különféle modulból épülnek fel, minden lehetséges eseményt, kockázatot magába foglalva. Kezdve az ingatlanvagyon védelmétől az All risks védelemig. A biztosítási díjat nagymértékben befolyásolja a választható kártérítési limit, illetve a szintén választható önrész. A modulokhoz kapcsolható kiegészítő biztosítások, felelősségbiztosítások hihetetlenül széles választékából lehet kialakítani a személyre szabott Cig Pannónia vagyon- és felelősségbiztosítást.   
    
Amennyiben meg akarja jobban ismerni a Cig Pannónia vagyon- és felelősségbiztosítás lehetőségeit, kondícióit, akkor maradjon honlapunkon a biztos hely biztosítási portál lapjain. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és a biztosítás kötés nem egy újabb felesleges nyűg lesz életében. Nem kell kimozdulnia, sorba állnia, elviselni másokat, és úgymond összecsipegetni az információkat. A mi feladatunk az, hogy megkönnyítsük a dolgát, hogy biztosítsuk azt a lehetőséget, hogy ön úgy hozhasson döntést biztosítást érintően, hogy az megalapozott legyen. A biztos hely biztosítási portálon megismerheti nem csak a Cig Pannónia vagyon- és felelősségbiztosítást, hanem más biztosítók hasonló termékeit is. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, és akkor a díjakat is összehasonlíthatja. Írjon nekünk, hogy visszahívhassuk önt, és segítségére lehessünk a felmerülő kérdésekben, Legyen az ügyfelünk.

A vállalati vagyonbiztosítások célja, hogy azok, akik a legtöbbet kockáztatják, illetve akikre hatalmas értékek kezelése van bízva, azok helyezz a biztosítók átvegyék a kockázat hordozásának a terhét. E vállalkozást, vállalatot, vagy intézményt számtalan káresemény érintheti. Ahhoz, hogy működésük megbízható legyen, hogy erős alapokon álljon feltétlenül szükséges a biztosítás alkalmazása. Vállalkozása, intézménye válogatja, hogy milyen szolgáltatást vesz igénybe a biztosító által felkínált számtalan lehetséges biztosítási eseményből, illetve szolgáltatásból. Ennél a biztosításnál is találkozhatunk a választható kártérítési limit, illetve önrész fogalmával. Mindkettő alapvető része a biztosításnak.