biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Egy többlakásos házban a nagyszámú lakóközösség biztosítása igen felelősségteljes dolog, még nagyobb körültekintéssel kell a megfelelő módozatot kiválasztani, mint egy család esetében. A Generali egy remek szolgáltatást kínál e tekintetben is, a Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítással. Ezzel a somaggal kellő védelem szerezhető a ház minden lakására és közös helyiségére, mely fedezettel szolgál az előre nem látható káreseményekre, nem is beszélve arról, hogy mekkora pénzügyi könnyebbséget jelent a házban lakóknak, ha történik valami. A biztosításhoz ráadásul hozzárendelhető Kollektív beleset- és ingóságbiztosítási védelem is.

Kérjen árajánlatot társasház biztosításra itt!

A Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítás igen előnyös módon köthető, elsősorban azért, mert a módozat során az egész épület biztosítva van függetlenül attól, hogy lakásonként a tulajdonosok, vagy bérlők milyen egyébbiztosítással rendelkeznek, sőt az olyan épületekben, ahol vannak saját tulajdonú és önkormányzati lakások is, az önkormányzati hányadra is vonatkozik a biztosítás. A szerződéssel és a biztosítással kapcsolatos ügyek intézése a lakók képviseletében közösen végezhető, így leegyszerűsödnek az ezzel kapcsolatos teendők a közös képviselő szempontjából is. Egyszerűen kezelhető a biztosítási díjak beszedése és kezelése, és e mellett igen kedvező, hogy a hitelre vásárolt lakásoknál ez a biztosítás megfelel a hitelintézetek által elvárt kötelezően megkötendő módozatnak.

A Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítás nem csak egy rugalmasan alakítható csomag, de a díjak is abszolút elfogadhatók, sok esetben lehet kedvezménnyel számolni, mint például a fiatal épületek esetén kapható kockázati engedmények, vagy a 15 százalékos tartamengedmény,amennyiben 3+3+3 év gördülő tartamengedmény konstrukció kerül kiválasztásra.. A lakók és bérlők akár szélesebb körű kockázatra kiterjedő módozatok választhatnak kiegészítőként, hiszen minden egyes lakástulajdonos, vagy lakásbérlő saját maga választhatja meg, hogy ingóságait milyen módon kívánja védelem alá vonni.

Fontos része a szolgáltatásnak a felelősségbiztosítás, mert többek között enyhíti azon hatalmas kiadásaik mértékét, melyeket egy elemi kár, tűz, vízkár okozhat, vagy amennyiben a ház nem megfelelő karbantartása  következtében az épület előtt álló autóra egy tetőelem rázuhan,  sőt a kockázatviselés arra az esetre is vonatkozik, amikor a házkörnyezetének nem megfelelő takarítása miatt valakit baleset ér. A Generali külön gondol a Házőrző többlakásos épületbiztosítás módozatával azokra, akik új építésű lakóparkokban vásárolnak maguknak ingatlant. Ebben a csomagban az általános alapokon kívül a kockázatviselés kiterjeszthető a házhoz tartozó kertekre, kerti bútorokra, dísznövényekre, játszótéri berendezésekre, kaputelefonokra, szeméttárolókra, sőt az elektromos kapunyitó berendezésekre is. Újdonsága ennek a szolgáltatásnak, hogy a kockázatok között szerepel a liftek géptörés biztosítása, valamint a lakók által használt garázsokban tárolt gépkocsik biztosítása is.

A Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítás vonatkozásában érdemes külön is megemlíteni a 3+3+3… év gördülő tartamengedmény lehetőségét. Ha egy lakóközösség ezt a módozatot választja, a Generali 15 százalékot elenged a díjból, mely kedvezménnyel a lakók a szerződésfennállása alatt minden évben számolhatnak. A tartamengedményt a társaság három évente megújítja, de amennyiben a ház úgy dönt, bármikor megszüntethető az épp aktuális harmadik év végén.