biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Sztráda Árufuvarozói felelősségbiztosítás / CMR / BÁF / Kezesi

Kérjük értékeljen minket...
0 of 5 - 0 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Sztráda Árufuvarozói felelősségbiztosítás – CMR – BÁF – kezesi és balesetbiztosítás egy olyan konstrukció, mely megkötése esetén a biztosító a fuvarozótól átvállalja az olyan kártérítési kötelezettséget, amely a fuvarozás során az áruban keletkező elveszés, vagy sérülés folytán keletkezik, természetesen CMR Egyezmény alapján történő biztosított fuvarozás ideje alatt. Ilyenkor a fuvarozó helyett a biztosító teljesíti az áru tulajdonosával szembeni kötelezettséget.

A Generálinál kötött Sztráda Árufuvarozói felelősségbiztosítás fedezeti hatálya érvényes egész Európa területére, Írországot, Törökország ázsiai területét és Angliát is beleértve. Alapvetően nem terjed ki azonban Belorusszia, Oroszország és Ukrajna területeire, ezekben az esetekben egyedi megállapodást kell a fuvarozónak és a biztosítónak kötnie. A konstrukció átalányrendszerben működik, a díj összege a fuvarozó járművek számától, jellegétől függ, és nem befolyásolja a díjat a fuvarok száma, ezért a fuvarokból származó díjbevételeket nem kell bejelenteni.

Árajánlat kérés online ide kattintva!

A Generálinál kötött Sztráda Árufuvarozói felelősségbiztosítás – CMRBÁF – kezesi és balesetbiztosítás megköthető minden olyan hazai bejegyzett vállalkozás tekintetében, mely engedélyezett tevékenysége alapján jogosult nemzetközi árufuvarozást végezni. A Sztráda biztosítás esetében a kártérítési limit nagysága a CMR Egyezményben lefektetettektől és a szerződésben meghatározott káreseményenkénti limitig biztosít fedezetet. A káreseményenkénti limitet az ügyfél maga választhatja meg, hét és ötven millió USD, illetve száz USD mértékben, vagy ezekkel egyenlő forintösszegben meghatározva, de adott esetben a fuvarozó ettől eltérő kártérítési limitre is szerződhet.

Oldalunkon a Generálinál kötött Sztráda Árufuvarozói felelősségbiztosítás – CMR – BÁF – kezesi és balesetbiztosítás tekintetében minden fontos tudnivalót megismerhet, elolvashatók a szerződéses feltételek, sőt magáról a biztosítóról is tájékoztatást kaphat. Amennyiben részünkre alkuszi megbízást ad, Sztráda Árufuvarozói biztosításának minden részletét kidolgozzuk, rövid idő alatt hozzájuthat szerződéséhez.