biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel Balesetbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Sajnos egy váratlan baleset mindegyikünk életében bekövetkezhet, akár a nyári vakáció alatt egy tengeri sünre lépünk,akár csak egy séta alkalmával kibicsaklik a bokánk, vagy épp munka közben ér bennünket baj. Ilyenkor nem elég, hogy egészségügyi problémákkal kell szembenézni, de még a kezelési költségek is szép summát tehetnek ki. E mellett, ha a sérülés miatti gyógyulás hosszadalmasabb, még a munkából is kiesünk és természetesen ez is csökkenti a bevételünket.

Online árajánlat kérés itt!

A Genertel balesetbiztosítással jól járhatunk, hisz alig pár ezer forintos éves díjjal már hozzájuthatunk egy jó csomaghoz méghozzá magas biztosítási összeggel. Még ezen felül is érhetők el kedvezmények, például 10 %-kal jutalmazza a biztosító azt az ügyfelet,akinek bármilyen élő biztosítási szerződése van a társaságnál, de magas engedményt lehetséges elérni azzal is, hogyha ügyesen választjuk meg a díjfizetési módot és a fizetés ütemezését. Különösen sokat takaríthat meg az, aki az inkasszós díjfizetést választja.

A balesetbiztosítás módozat gyorsan és egyszerűen köthető, nem küldenek orvosi vizsgálatra, nincs szükség egészségügyi nyilatkozat megtételére, ráadásul abszolút mértékben személyre szabható a biztosítás. Mivel a szerződéskötés ilyen könnyedén és egyszerűen megy ennél a szolgáltatásnál, így még jobban jár, aki felénk egy alkuszi megbízást küld, mivel ezzel még az adminisztrációs ügyintézésre sem lesz gondja, azt teljes egészében átvállaljuk.