Genertel Balesetbiztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Sajnos egy váratlan baleset mindegyikünk életében bekövetkezhet, akár a nyári vakáció alatt egy tengeri sünre lépünk,akár csak egy séta alkalmával kibicsaklik a bokánk, vagy épp munka közben ér bennünket baj. Ilyenkor nem elég, hogy egészségügyi problémákkal kell szembenézni, de még a kezelési költségek is szép summát tehetnek ki. E mellett, ha a sérülés miatti gyógyulás hosszadalmasabb, még a munkából is kiesünk és természetesen ez is csökkenti a bevételünket.

Online árajánlat kérés itt!

A Genertel balesetbiztosítással jól járhatunk, hisz alig pár ezer forintos éves díjjal már hozzájuthatunk egy jó csomaghoz méghozzá magas biztosítási összeggel. Még ezen felül is érhetők el kedvezmények, például 10 %-kal jutalmazza a biztosító azt az ügyfelet,akinek bármilyen élő biztosítási szerződése van a társaságnál, de magas engedményt lehetséges elérni azzal is, hogyha ügyesen választjuk meg a díjfizetési módot és a fizetés ütemezését. Különösen sokat takaríthat meg az, aki az inkasszós díjfizetést választja.

A balesetbiztosítás módozat gyorsan és egyszerűen köthető, nem küldenek orvosi vizsgálatra, nincs szükség egészségügyi nyilatkozat megtételére, ráadásul abszolút mértékben személyre szabható a biztosítás. Mivel a szerződéskötés ilyen könnyedén és egyszerűen megy ennél a szolgáltatásnál, így még jobban jár, aki felénk egy alkuszi megbízást küld, mivel ezzel még az adminisztrációs ügyintézésre sem lesz gondja, azt teljes egészében átvállaljuk.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860