biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Generali-Providencia Biztosító Zrt komoly előrelépést hajtott végre azáltal, hogy létrehozta a Genertel Biztosító Zrt-t. A Genertel a maga nemében egy Magyarországon újszerű működési struktúrával rendelkezik. A Genertel az első hazai direktbiztosító. A direkbiztosítás módszereiben, felépítésében szakít a hagyományos biztosítói modellel. Nincsenek fix értékesítési helyek, sem értékesítési hálózat. Egy központi ügyfélszolgálat áll az ügyfelek rendelkezésére, és maga az értékesítés, illetve a kapcsolattartás teljes mértékben elektronikus csatornákon történik, mint az internet, telefon, és sms. A Genertel újszerű működésének köszönhetően hamarosan a piac dinamikusan fejlődő tagja lett. Piaci részesedése folyamatosan nő. A Társaság 2007-ben történő alakulásakor még csak kötelező biztosításokkal foglalkozott, de már 2008-ben belépett az életbiztosítás, lakásbiztosítás, casco, és utasbiztosítás területére is.


A Genertel lakásbiztosítás kondíciói is élvezik annak a működési módnak az előnyeit, amit a direktbiztosítás jelent. Olcsóság, gyors, egyszerű megköthetőség, kényelmes ügyintézés. További szempontok a Genertel lakásbiztosítás igénybevétele mellett az is, hogy nincs szemlézés, nincs listakészítési kötelezettség az ingatlanban található értékekről, a megkötés pillanatától él a biztosító kockázatvállalása. Számtalan kiegészítő biztosítás, és szolgáltatás, illetve többféle választható önrész teszi még vonzóbbá ajánlataikat. Természetesen érdemes figyelni az aktuális kedvezményeket, akciókat, mint például a termékkapcsolásból eredő díjcsökkentések. Fontos megemlíteni a rugalmas és gyors kárrendezési ügyintézést.

Tudjon meg többet a Genertel lakásbiztosításról. Portálunkon minden szüksége információt megtalál, ahhoz, hogy a Genertel lakásbiztosítási ajánlatai közül kiválassza az ön igényeinek, és lehetőségeinek legjobban megfelelő csomagot. Amennyiben még kérdése van, esetleg tanácsra van szüksége írjon nekünk, és mi a lehető legrövidebb időn belül visszahívjuk. Portálunkon azonnal meg is kötheti online szerződését. Használja díjszámoló kalkulátorunkat a Genertel lakásbiztosítás díjának kiszámításához, de ne feledje, hogy lehetősége van további 10 biztosító ajánlatainak összehasonlítására is. Használja szolgáltatásainkat otthonában, kellemes, nyugodt körülmények között, hogy a biztosítás kötés ne teher legyen az ön számára.  
   
A lakásbiztosítások a biztosítások egy nagy területét felölelő szolgáltatást takarnak. Nem egyszerűen csak egy ingatlant, egy lakást védelmeznek, hanem annál sokkal többet, illetve sokkal tágabb területre, eseményekre kiterjed a hatóköre. Természetese a lakásbiztosítások is csak a számtalan kiegészítő biztosítással együtt teljesíti a teljesség igényét. A lakásbiztosítások védelmet nyújtanak különféle természeti károk, lopások, betörések, harmadik személy által okozott káresemények, kivitelezési hibák okozta károk, a belső gépészeti berendezések meghibásodása, sérülése által okozott károk, és még számtalan egyéb káresemény esetén. Mindenkinek a maga igényei, és lehetőségei szerint kell megválasztani a megfelelő lakásbiztosítást. Ne feledjük, hogy a lakásbiztosítások köthetők önrész vállalásával vagy a nélkül. Érdemes a biztosítók egyedi ajánlatit figyelni, illetve a szerződéseket jól átolvasni.