biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Genertel SOS lakásszerviz

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Egy berendezés meghibásodása a lakásban először nagy bosszúságot, majd jó nagy felfordulást is okozhat, főleg, ha hirtelen történik, mint gyakorta egy csőtörés, vagy épp beletörik a kulcs a zárba. Ezek igen kellemetlen események, ilyenkor az ember könnyen elveszíti a fejét, sőt a türelmét is, a legrosszabb, ha nekiesünk magunk a hiba elhárításának, hisz ezzel megeshet, hogy még nagyobb galibát okozunk.

Érdemes ilyenkor a Genertel S.O.S. Lakásszervizt igénybe venni, gyorsan, precízen és igazán elfogadható áron dolgoznak. A szolgáltatás lényege az azonnal elhárítás, történjen bármi, beletartozik a duguláselhárítás, ablaküvegezés, fűtésszerelés, vagy akkor is az S.O.S. Lakásszervizt kell hívni, ha elektromos hiba történt, akár akkor is, amikor egy háztartási gép okoz zárlatot az egész lakásban.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

A Genertel S.O.S. lakásszerviz szolgáltatása nyolc különböző szakmában tud mesterembert biztosítani, ezzel szinte minden olyan esemény le van fedve, mely vészhelyzetet idézhet elő otthonunkban, irodánkban, ráadásul a szolgáltatás a nap 24 órájában igénybe vehető.

A Genertel S.O.S. lakásszerviz kiterjesztett garanciával működik, ez pontosan annyit jelent, hogy nem csak a közvetlen hibát hárítják el, de azokat a hibát okozó háztartási gépeket is meglehet javíttatni, melyek nem öregebbek hét évnél. Öregebbek hét évnél. E körbe sorolhatók a a háztartási elektromos nagy- és kisgépek, sőt azok a szórakoztató elektronikai berendezések is, melyek már nem garanciálisak, de a biztosítási szerződésben fedezet alá lettek vonva. A javítási szolgáltatás 60.000.- Ft értékig terjedhet, ha pedig a készüléket nem lehet már megjavítani, akkor a szolgáltatás fedezi a kiszállási díjat a szakszerviz felé. A kiterjesztett garancia azon elektronikai cikkekre terjeszthető ki, amelyeket Magyarországon vásárolt az ügyfél és ezt a tényt számlával, garanciapapírral igazolni tudja, valamint a berendezés újkori értéke legalább húszezer és legfeljebb háromszáz ezer forint között volt, e mellett a műszaki berendezés nem több 7 évesnél, a káresemény bekövetkezésekor az adott berendezés a biztosított ingatlan berendezéseként üzemelt, valamint ha a műszaki cikkre már nincs érvényes garancia. A biztosítható berendezések, műszaki cikkek között szerepelhet hűtőszekrény, fagyasztó, kenyérpirító, konyhai és személymérleg, elektromos főző- és fűtőberendezések,elektromos fogkefe, hajsütő és hajszárító, robotgép, turmixgép, mosógép és szárítóberendezés, e-book olvasó és táblagép, de a TV,mobilklíma és a vasaló is fedezet alá vonható. Fontos tudni, hogy a Háztartási Gép Kiterjesztett Garancia 60 napos várakozási idő után lép csak életbe,ez időn belül még nem él a biztosító kockázatviselése.

A lakásszerviz igénybevétele esetén megelőzhetők a nagyobb, drágább költséggel kijavítható, egész házat érintő hibák, hiszen ha a veszély elhárítása gyorsan megtörténik, van rá esély, hogy nem okoz nagyobb kárt az alapvezetékekben. Bátran hívja a GenertelSOS. Lakásszervizt, amikor zárat kell javítani, dugulás,csőtörés esetén, de a megfelelő szakembert fogják kiküldeni akkor is, ha tetőfedő, vagy üvegezési munkára van szükség.