biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

UNION SOS Extra balesetbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az UNION S.O.S. Extra balesetbiztosítás egy kiváló módozat, hiszen akár napi negyvenhét forintos díjjal már milliós nagyságrendű biztosítási védelemhez lehet jutni. Ez egy igazi segítséget jelent a bajban, ráadásul a konstrukció kockázatviselését ki lehet terjeszteni extrém sport űzése, vagy igazolt sporttevékenység során bekövetkező baleseti eseményre is. Ritka szerződéses vonzta, hogy az UNION S.O.S. Extra balesetbiztosítás megléte lehetőséget ad  SuperShop pontok gyűjtésére is.

Online árajánlat kérés itt!

Hazai viszonylatban nagyon nagy számban történnek balesetek, igen csak megéri erre az esetre felkészülni, már ami az anyagik biztonságot illeti. Ilyenkor nemelég, hogy ápolásra szorulunk, még egy hosszabb lábadozás jó párnapos táppénzt is jelenthet, a megkötött biztosítás pedig ezekben a helyzetekben anyagi támasszal szolgálhat.

Az UNION S.O.S. Extra balesetbiztosítás fedezetet nyújt minden olyan balesetre, mely országunkon belül és országhatáron kívül történik, legyen az sport-,munkahelyi-, vagy akár háztartási baleset. A szolgáltatás abszolút anyagi biztonságot jelent a családnak, ha egy nem várt baleset, vagy netán egy sajnálatos tragédia történik. A szerződést ki lehet terjeszteni akár a család minden tagjára, ráadásul a vállalkozások is élhetnek ezzel a lehetőséggel, alkalmazottaikat akár teljes létszámban bevonhatják e biztosítási módozat alá.

Az UNION SOS Extra balesetbiztosítás éves díja: a választott konstrukciótól és a biztosítottak számától az alábbiak szerint

union sos balesetbiztositas

Az extrém és igazolt sportot űzők részére szintén nagyon jó megoldás az UNION S.O.S. Extra balesetbiztosítás, mert például a kötelező egészségbiztosítási járulék megfizetésével nem lehet ezekre az esetekre fedezetet nyerni, ez a konstrukciót viszont van mód kiterjeszteni ezen kockázatokra is.

Az alábbi táblázatból kiolvasható, hogy egyes biztosítási események bekövetkezésekor mekkora térítésre lehet számítani:

sos balesetbiztositas

Nagy előnye az UNION S.O.S. Extra balesetbiztosításnak, hogy a nap bármely szakában, bármely időpontban történő balesetre vonatkozóan biztosít fedezetet, a világ összes országára kiterjedően. Amennyiben elfogadja alkuszi segítségünket, pár óra alatt minden adminisztrációt elvégzünk Ön helyett és 24 órán belül már kezében lesz a biztosítási kötvény és már él is a szolgáltatás.